Top news

There is always something afoot at the approximately 60 black-footed penguins at Burgers' Zoo. Geldig t/m augustus 2018, een dagje Burgers Zoo nu met 29 korting via Groupon. Want waarom zou je de volle mep voor ..
Read more
Er is een groot aanbod aan stofzuigers. Met online aanbiedingen van meer dan 30 webwinkels. 108,00 54,00 Ontspannen in de Elzas Ontspannen in de Elzas Wellness 1, 2 of 3 nachten Ribeauville Laat je betoveren door de..
Read more

Ov kortingskaart


ov kortingskaart

je krijgt een zitplaatsgarantie. Het Uitgestudeerd aanbod is geheel gratis. Wanneer is Altijd Korting maand interessant? Voor scholieren geldt zelfs een korting van 40! Ouderen met een laag inkomen (zie voorwaarden via de link hieronder) mogen gratis reizen met het OV in Amsterdam. De korting geldt wel pas na 9 uur s ochtend en niet tijdens de spits.

Ov kortingskaart
ov kortingskaart

De prijzen van het OV-Jaarabonnement lees je hier. Een, nS voordeelurenkaart is een, oV-chipkaart met een kortingsabonnement van. Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. Ook bij dit abonnement reis je 12 maanden, maar betaal je slechts voor 10 maanden. De voordeeluren zijn vooral maandag t/m vrijdag na 9 uur s ochtends, maar in de maanden juli en augustus de hele dag. Welk NS abonnement past bij jou? Je krijgt in de daluren 40 korting doordeweeks na 9 uur en in het weekend. Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Soorten NS voordeelurenkaarten,. Verder geldt ook bij dit abonnement de 40 Samenreiskorting voor maximaal drie andere personen.

Dal Voordeel Season tickets OV-chipkaart - Landelijke reisproducten Altijd Korting abonnement Maand - Abonnementen NS kortingskaart voor jongeren: 40 korting voor 15 p/j


Sitemap