Top news

Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Het lijkt erop dat we je niet konden verbinden Probeer opnieuw.u.b. Topkwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn, want met de fonQ kortingscodes van Zoover haal je nu de..
Read more
Trotseer wildwaterbanen, bewonder vissen in het koraalbad en kom bij in de Nature Spa, de Health- en Beauty Centers. . Neem dan een ingevuld aanvraagformulier en een pasfoto mee naar het park en de pas wordt direct..
Read more

Interclassics korting 2018


interclassics korting 2018

exclusieve bolides die je niet futurumshop kortingscode september 2018 regelmatig ziet. Verkopers bieden via hun eigen marktkramen de meest uiteenlopende onderdelen en andere auto-producten en ook is er een plein voor autos die privé eigendom zijn. 60 years world expo / cars of 58 - 70 years Porsche 356, mEER geschiedenis, word lid van de leukste klassieker community van de Benelux. InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari.

Naar DE website, bespaar 2,50 en voorkom rijen aan de kassa. Openingstijden en kaarten InterClassics Maastricht, als je de kaarten voor InterClassics Maastricht vooraf via de webshop koopt, ben je het meest voordelig uit vergeleken met de prijzen aan de dagkassa: Donderdag (Preview dag 35, vrijdag tot en met zondag: 16,50 (volwassen) / 13,50 (65). Koop uw ticket online.

Parkeren, klik op de P om de navigatie op te slaan in Google Maps / Verstuur de route naar uw telefoon 3,- / uur (maximum 12,- / dag). Bezoek ook InterClassics Maastricht van 10 t/m Maar liefst.447 kopers en liefhebbers hebben afgelopen jubileum editie van InterClassics Maastricht bezocht. Het mecc ligt op 10 minuten afstand van Townhouse Hotel met het openbaar vervoer. Tijdens InterClassics Maastricht zijn honderden klassieke autos te bewonderen voor het publiek en bovendien is een deel hiervan ook nog eens te koop, waardoor de autobeurs vele kopers uit binnen- en buitenland trekt. Iedere deelnemende club van een bepaald automerk presenteert een eigen sfeer en auto en maakte hiermee kans op aantrekkelijke prijzen. Meer over dit thema, interclassics brussels begint over:.

Zondag 9 18 uur, routebeschrijving naar InterClassics Maastricht, interClassics Maastricht vindt plaats in congrescentrum mecc (Forum 100, Maastricht). Bovenstaande prijzen zijn exclusief servicekosten. Toegang openingstijden, preview Day - donderdag, volwassen dagkassa 30,00. Kinderen tot 12 jaar gratis op alle dagen!

Kortingscode ikbenmama
Abonnement dierenpark amersfoort korting andere parken
Last minute korting theater


Sitemap