Top news

Surf niet naar vergelijkingsites of kortingsites tijdens je aankoop. Je plugt de kleine mediastreamer in een tv met hdmi aansluiting. Als je een aankoop doet, geeft de desbetreffende webshop aan ons door hoeveel korting je krijgt...
Read more
Opvallende winkels, dE nieuwste kortingscodes. Vandaag de dag zijn er al meer dan 344.938 leden die van onze vele kortingscodes genieten via de e-mail. Onmisbare aanbiedingen, dE meest gebruikte categorien, dE beste kortingscodes. Inschrijven, meld u..
Read more

Interclassics korting 2018


interclassics korting 2018

exclusieve bolides die je niet futurumshop kortingscode september 2018 regelmatig ziet. Verkopers bieden via hun eigen marktkramen de meest uiteenlopende onderdelen en andere auto-producten en ook is er een plein voor autos die privé eigendom zijn. 60 years world expo / cars of 58 - 70 years Porsche 356, mEER geschiedenis, word lid van de leukste klassieker community van de Benelux. InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari.

Naar DE website, bespaar 2,50 en voorkom rijen aan de kassa. Openingstijden en kaarten InterClassics Maastricht, als je de kaarten voor InterClassics Maastricht vooraf via de webshop koopt, ben je het meest voordelig uit vergeleken met de prijzen aan de dagkassa: Donderdag (Preview dag 35, vrijdag tot en met zondag: 16,50 (volwassen) / 13,50 (65). Koop uw ticket online.

Parkeren, klik op de P om de navigatie op te slaan in Google Maps / Verstuur de route naar uw telefoon 3,- / uur (maximum 12,- / dag). Bezoek ook InterClassics Maastricht van 10 t/m Maar liefst.447 kopers en liefhebbers hebben afgelopen jubileum editie van InterClassics Maastricht bezocht. Het mecc ligt op 10 minuten afstand van Townhouse Hotel met het openbaar vervoer. Tijdens InterClassics Maastricht zijn honderden klassieke autos te bewonderen voor het publiek en bovendien is een deel hiervan ook nog eens te koop, waardoor de autobeurs vele kopers uit binnen- en buitenland trekt. Iedere deelnemende club van een bepaald automerk presenteert een eigen sfeer en auto en maakte hiermee kans op aantrekkelijke prijzen. Meer over dit thema, interclassics brussels begint over:.

Zondag 9 18 uur, routebeschrijving naar InterClassics Maastricht, interClassics Maastricht vindt plaats in congrescentrum mecc (Forum 100, Maastricht). Bovenstaande prijzen zijn exclusief servicekosten. Toegang openingstijden, preview Day - donderdag, volwassen dagkassa 30,00. Kinderen tot 12 jaar gratis op alle dagen!

Kortingscode ikbenmama
Abonnement dierenpark amersfoort korting andere parken
Last minute korting theater


Sitemap