Top news

17:00-22:00 uur, proef de nieuwste hapjes. Gemaakte boekingen kunnen niet geannuleerd of gewijzigd worden via ActievandeDag. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. De parkeergarages hebben een vast parkeertarief van 20,- per..
Read more
De meest voorkomende kortingen die je met een kortingscode kunt verwachten zijn: Vast percentage korting op je orderbedrag (bijv. . Tot 2 extra korting tot 2,75 extra korting 1,25 extra korting tot 6,5 extra korting 2 extra..
Read more

Anwb korting rijbewijs


anwb korting rijbewijs

het theorie-examen afleggen en rijlessen volgen. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Meer informatie over andere rijbewijs categorin. Je bent in het bezit van een theorie certificaat. Totdat je 18 jaar bent moet je onder begeleiding van een coach autorijden. Dan weet je precies op welke details je moet letten tijdens het leren. Deze versie is wel zonder cd-rom.anwb korting rijbewijs

Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging. Theorie boek cd-rom voor de auto Rijbewijs B - auto rijbewijs. Anwb theorieboek rijbewijs B (voor het auto theorie examen) DE CD-ROM examentraining. Het boek wordt u aangeboden door anwb.

Schrijf als eerste ov chipkaart abonnement 40 korting een review over Theorieboek en online examens Rijbewijs A Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten. Theorie-examen oefenen, online leren en oefenen voor je theorie-examen met de interactieve lesmethode van de anwb. Beoordeel dit product (1slecht, 5goed jouw mening in 1 zin, omschrijf je ervaring. Daarna mag je zonder coach de weg. Een rijbewijs B is een document, in de vorm van een pasje, waarmee je bevoegd bent om in een auto te rijden van maximaal 3500kg. . Neem je deel aan het project, dan kun je al met 16,5 jaar starten met rijlessen en kun je vanaf je 17e je praktijkexamen doen.


Sitemap