Top news

Juist gek op de zon? Breng dan vooral eens een bezoek aan de ruime tuin. Friesland, sauna het Friese Woud - Boijl, Friesland. Boek jouw zomervakantie al vanaf 119 via Hema Tickets Bezoek Burgers' Zoo in Arnhem..
Read more
Lees meer mrt 2018 07, een licht op gin-tonic, lees meer, praktische informatie. Groene oase aan de stadsrand, hostel De Zandpoort pakt uit met een verborgen groene binnentuin aan de rand van de stad. Goed voor..
Read more

Inchecken ns 40 korting


inchecken ns 40 korting

korting geldt wel pas na 9 uur s ochtend en niet tijdens de spits. Dat kan met het Dal Voordeel. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Handig om te weten. De marge van vijf minuten bij het inchecken is er in uw voordeel. Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas.

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatie Wanneer reist u met korting? 40 korting voor half 7 s ochtends? NS Dal abonnement - Abonnementen NS Kortingskaart: 40 korting tijdens daluren

De beste korting klachten
Compustunt kortingscode
Korting berekenen oefenen
Kortingscode sauna schiedam

Dit houdt dus in dat je met de trein, tram, bus en metro onbeperkt kunt reizen. Icon, beste antwoord door Thom, 21:12, door de week moet u in de ochtend voor.30 inchecken als u in de spits met daltarief wilt reizen. Mail onze redactie via. Handig is dat de 40 korting niet alleen voor jezelf geldt, maar ook voor maximaal drie reizigers die met je meereizen. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Samenreiskorting is niet online verkrijgbaar. In het weekend ikea 30 korting en op zon- en feestdagen zijn er geen tijdsbeperkingen.

inchecken ns 40 korting

Korting efteling ah 2018, Kortingscoupon slaaptextiel, Kortingscode tuinplantenwinkel,


Sitemap