Top news

Als je toch in pipodorp slaapt: om 10 uur is het nog heel rustig in speelstad! In 1970, Korting and Gorenje Company signed a contract on the transfer of know-how for the production of color TVs in..
Read more
This is done to ensure that our ticket prices remain among the cheapest in the industry. Some brokerages are upfront about their service fees while others try to hide them in other areas of their pricing structures...
Read more

Kruidvat punten inleveren voor geld


kruidvat punten inleveren voor geld

vragen in fysieke winkels van de Ici Paris XL en is gratis. De Ici Paris Privilege Pas is een gratis kaart die zorgt voor voordelen bij de Ici Paris en waarbij u punten kunt sparen. Een paar euro vermoedelijk. Wanneer je een airmiles kaart wil aanvragen kunt je dat op de site van airmiles doen. Overige voordelen, behalve het inwisselen van de gespaarde punten geeft Jouw Extravoordeelkaart van Kruidvat nog extra voordelen. Ik blijk te kunnen kiezen voor korting op allerlei dagjes uit: voor 250 euro krijg ik 7,50 korting per toegangskaart. Spaar punten door aankopen te doen bij Kruidvat. De Jouw Extravoordeelkaart van Kruidvat werkt zeer eenvoudig: Haal gratis een Jouw Extravoordeelkaart op bij een van de Kruidvat filialen.

Ondertussen blijf ik natuurlijk wel gewoon doorsparen, want beter iets dan niets, toch? Toch maar doorsparen, klanten zijn inmiddels gewend aan korting en willen graag een snel resultaat, viel te lezen in een recent artikel in de Telegraaf. Binnen 24 uur zijn de punten overgeboekt van je oude naar je nieuwe kaart. Je kunt een Jouw Extravoordeelkaart gratis afhalen bij én van de Kruidvat winkels. Op de website lees ik: 'verzamel je waardepunten in bundels van 1000 punten om ze in te leveren bij de Blokker-winkels'. Maar wat doe ik er eigenlijk mee?

Vtech Mijn lievelingsbeer, v-Tech 2 in 1 knuffelkonijntje, knuffeldoekje en rammelaar in én! Stap 3: Ga naar de deze site of download de Kruidvat App in de appstore. Vraag een medewerker aan de balie van de klantenservice naar de kaart. Zo zijn er exclusieve kortingen voor gammaplus kaarthouders die kunnen oplopen tot 20 procent. Lady Shaver 5-103, home, puntentoppers back to top. Overboeken punten naar andere kaart Wil je je punten overboeken naar een kaart van bijvoorbeeld iemand anders? Je kunt dan een nieuwe kaart ophalen bij Kruidvat en vervolgens kiezen voor het kopje 'jouw kaart' en vervolgens 'nieuwe kaart'. U kunt een aanvraagformulier bij een medewerker vragen, nadat deze is ingevuld krijg je de pas gelijk mee naar huis.

Kruidvat punten inleveren voor geld
kruidvat punten inleveren voor geld


Sitemap