Top news

Door onze samenwerking met verschillende partners hebben wij het recht om als eerste of exclusieve kortingscodes op onze website te plaatsen. Jij ng vrolijker wordt van online shoppen, want jij bespaart tot wel tientallen euros. Namens het..
Read more
Je krijgt upgrades, toegang tot airport lounges en je spaart voor gratis vliegtickets. Wanneer je American Express vergelijkt met. Bestel hier in de webshop van A-mac je laptop. Lees je voor op de basisschool van je kinderen..
Read more

Dierentuin arnhem kortingsbonnen


dierentuin arnhem kortingsbonnen

door het geluid van de pinguns. Zo kun je zomaar oog in oog komen te staan met een tropische vogel, die tussen de grote groene planten vandaan komt. Ocean, in de Ocean zie je dieren die je normaal gesproken alleen diep in de zee tegenkomt. 4 bijzondere leefgebieden in Burgers' Zoo. Bijzonder is ook dat je bij Burgers Zoo op safari kunt. Burgers Avonturenland is een enorme speeltuin met hangbruggen, touwladders, glijbanen en tunnelbuizen. Deze bus heeft een eigen halte bij de dierentuin. Kinderen van 4 t/m 9 jaar betalen online 18,50.

Tijd voor een break? Allereerst neem je de trein naar Arnhem Centraal. Dan kun je ook via de anwb korting krijgen.

Hier is het echter niet tropisch nat, maar juist kurkdroog. Maar ook zwembroeken nl korting bij Burgers Zoo zelf kun je korting krijgen. Het busritje duurt slechts 15 à 20 minuten en je wordt voor de deur afgezet. Zo kun je vanuit een houten observatiehut jachtluipaarden en de leeuwenfamilie bewonderen. Want waarom zou je de volle mep voor een kaartje betalen als het ook goedkoper kan? Wel komt er per bestelling nog 1,50 administratiekosten bij. In een grote overdekte kas is een tropisch regenwoud nagebouwd, compleet met grote groene planten, watervallen en felgekleurde vogeltjes.

Dan kan de pret meteen beginnen! Wanneer je eenmaal kaartjes voor Burgers Zoo met korting gescoord hebt, rest er nog maar én ding: het vervoer! Andere aanbiedingen Burgers Zoo, wil je in de zomer met korting naar Burgers Zoo? Lekker een dagje er op uit? Kortom: in Burgers Zoo kun je met gemak uren vertoeven!


Sitemap