Top news

Bekijk alle items met kortingen! Hoge kortingen in de outlet, bij de Bijenkorf vind je altijd een grote collectie artikelen in de outlet. In een oogopslag zie je hoeveel korting je krijgt bij meer dan 300 webshops..
Read more
Deze kortingscodes van Myprotein heb je gemist! Leer meer over cookies en hoe u ze kan uitschakelen. Bekijk de code korting, pak nu 30 korting met deze Myprotein kortingscode. Check ook altijd in het weekend onze pagina..
Read more

Ov korting abonnement


ov korting abonnement

Het Altijd Korting abonnement is geldig op alle bussen, trams en metros in Nederland, dus niet op de trein. Zet het product op je OV-chipkaart en je bent klaar voor je reis!

ov korting abonnement

Prijs 2018, per jaar 205,00, naam, u-OV Dal Vrij, wat is het? Meer weten over NS Flex.

Welk abonnement heb ik nodig? Per maand sturen we je 1 overzichtelijke rekening, abonnementen van NS Flex, al vanaf 2 per maand. Vul in het volgende scherm je leeftijd in en hoe vaak je reist en klik op Geef Advies. Je korting wordt automatisch verrekend bij het uitchecken in de bus, tram of metro. U kunt Altijd Korting abonnement Maand hier meteen online bestellen. Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. Sentire is voor bus, tram, metro en in het OV reizen over water. Klik op de link 'Abonnement voor deze reis'. We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend Voordeel.


Sitemap