Top news

De Vuelta zit er weer. Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of een bijvoorbeeld gratis kop koffie op het station. 10 korting op alle schoenen). Prijzengeld in de Vuelta;..
Read more
Nu ook online te bestellen via Brandsfit. En de daarbij ontstane schade. Trainingstijden vanaf 22 oktober Maandag.00.30 MA Achterveld.30.00 D4 Achterveld.00.30 D3/H2 Achterveld.30.30. Continue Reading, herstel sporthal De Hokhorst duurt te lang renswoude Het uitblijven van herstelwerkzaamheden..
Read more

Ov korting abonnement


ov korting abonnement

Het Altijd Korting abonnement is geldig op alle bussen, trams en metros in Nederland, dus niet op de trein. Zet het product op je OV-chipkaart en je bent klaar voor je reis!

ov korting abonnement

Prijs 2018, per jaar 205,00, naam, u-OV Dal Vrij, wat is het? Meer weten over NS Flex.

Welk abonnement heb ik nodig? Per maand sturen we je 1 overzichtelijke rekening, abonnementen van NS Flex, al vanaf 2 per maand. Vul in het volgende scherm je leeftijd in en hoe vaak je reist en klik op Geef Advies. Je korting wordt automatisch verrekend bij het uitchecken in de bus, tram of metro. U kunt Altijd Korting abonnement Maand hier meteen online bestellen. Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. Sentire is voor bus, tram, metro en in het OV reizen over water. Klik op de link 'Abonnement voor deze reis'. We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend Voordeel.


Sitemap