Top news

Zo verblijft u in een luxe lodge, die uitkijkt over de savanne waar wilde dieren zoals giraffen, zebras en dromedarissen, gewoon vrij rondwandelen. Carnival Festival, nog zon attractie uit de Efteling, die je eeuwig zal heugen..
Read more
Van bespaartips tot relatietips, je kan het allemaal lezen op deze pagina. Download onze App, volg ons, maak deel uit van de grootste deals-community van Nederland! Daarnaast spotten wij dagelijks ook nieuwe bedrijven die in samenwerking met..
Read more

Macbook korting lerarenkaart


macbook korting lerarenkaart

je kunt rekenen op computers, laptops, tablets en software. Je kunt de hardware in onze Apple Online Store voor het Onderwijs met korting bestellen. Kies jouw MacBook, iMac, Mac mini of Mac Pro naar keuze uit en voeg deze toe aan het winkelmandje. De prijzen voor MacBook, iMac, Mac mini en Mac Pro worden al inclusief onderwijskorting getoond. Ben je op zoek naar een iPad met korting, een voordelige MacBook, een MacBook Air of misschien een iMac? Surfspot vormt de Apple Store voor het onderwijs, blader door het aanbod van nieuwe Apple producten om je keuze te maken. Apple-producten halen de maximale prestaties uit de software, terwijl die inspeelt op de mogelijkheden van de hardware.

Waaraan moet het bewijs voldoen? Studeer je aan sauna gouda openingstijden een onderwijsinstelling binnen het (v)mbo, hoger onderwijs, of ben je werkzaam bij een onderzoekscentrum? Op het bestelformulier ziet u het BTW-bedrag en, indien van toepassing, de verwijderingsbijdrage voor de producten die u hebt geselecteerd. Zodra jouw bewijs is goedgekeurd, ontvang je de volgende werkdag jouw bestelling thuis. Mocht je bewijs niet in orde zijn, dan brengen wij je hier.s.m. Een student moet in bezit zijn van 1 van de onderstaande bewijzen. Apple producten hebben een stijlvol uiterlijk en vormen een goed alternatief voor Windows laptops of Android tablets. Je dient student te zijn bij een Nederlandse onderwijsinstelling. Apple producten, de onderwijskorting van Apple maakt de producten binnen het hoger onderwijs voor een scherpere prijs beschikbaar, zodat je voordelig gebruik kunt maken van een iPad, MacBook, iMac of Mac mini. Indien dit niet overeenkomt, wordt de bestelling geannuleerd. Bekijk de volledige lijst met voordelen op de website van de Lerarenkaart. Vervolgens zullen wij direct controleren of het geĆ¼ploade bewijs voldoet aan de voorwaarden.macbook korting lerarenkaart

De korting varieert van 4 - 10, afhankelijk van de Apple-producten voor studenten.
Zoek je binnen surfspot naar een iPad met korting, een goedkope MacBook, een iMac of een Mac Pro?
Met de Lerarenkaart kunt u gratis toegang of korting krijgen in Belgische musea, natuurcentra, kinder- en jeugdtheaters, erfgoedsites en wetenschappelijke instellingen.


Sitemap