Top news

De drie best verdiende wielrenners waren Simon Yates (198,960 Enric Mas (75,210) en Alejandro Valverde (60,720). Bekijk Winkel Soortgelijke winkels als Ranzijn Tuin en Dier Nieuws gerelateerd aan Ranzijn Tuin en Dier Geplaats op donderdag Op..
Read more
Und genau hier setzt der Shop Das kleine Zebra. Das kleine Zebra Gutscheine von nutzen und schon kannst Du drauflos sparen. Die ist nämlich jetzt fertig für den ersten Test. Im Naturgarten kann das Schilfgras auch als..
Read more

Macbook korting lerarenkaart


macbook korting lerarenkaart

je kunt rekenen op computers, laptops, tablets en software. Je kunt de hardware in onze Apple Online Store voor het Onderwijs met korting bestellen. Kies jouw MacBook, iMac, Mac mini of Mac Pro naar keuze uit en voeg deze toe aan het winkelmandje. De prijzen voor MacBook, iMac, Mac mini en Mac Pro worden al inclusief onderwijskorting getoond. Ben je op zoek naar een iPad met korting, een voordelige MacBook, een MacBook Air of misschien een iMac? Surfspot vormt de Apple Store voor het onderwijs, blader door het aanbod van nieuwe Apple producten om je keuze te maken. Apple-producten halen de maximale prestaties uit de software, terwijl die inspeelt op de mogelijkheden van de hardware.

Waaraan moet het bewijs voldoen? Studeer je aan sauna gouda openingstijden een onderwijsinstelling binnen het (v)mbo, hoger onderwijs, of ben je werkzaam bij een onderzoekscentrum? Op het bestelformulier ziet u het BTW-bedrag en, indien van toepassing, de verwijderingsbijdrage voor de producten die u hebt geselecteerd. Zodra jouw bewijs is goedgekeurd, ontvang je de volgende werkdag jouw bestelling thuis. Mocht je bewijs niet in orde zijn, dan brengen wij je hier.s.m. Een student moet in bezit zijn van 1 van de onderstaande bewijzen. Apple producten hebben een stijlvol uiterlijk en vormen een goed alternatief voor Windows laptops of Android tablets. Je dient student te zijn bij een Nederlandse onderwijsinstelling. Apple producten, de onderwijskorting van Apple maakt de producten binnen het hoger onderwijs voor een scherpere prijs beschikbaar, zodat je voordelig gebruik kunt maken van een iPad, MacBook, iMac of Mac mini. Indien dit niet overeenkomt, wordt de bestelling geannuleerd. Bekijk de volledige lijst met voordelen op de website van de Lerarenkaart. Vervolgens zullen wij direct controleren of het geüploade bewijs voldoet aan de voorwaarden.macbook korting lerarenkaart

De korting varieert van 4 - 10, afhankelijk van de Apple-producten voor studenten.
Zoek je binnen surfspot naar een iPad met korting, een goedkope MacBook, een iMac of een Mac Pro?
Met de Lerarenkaart kunt u gratis toegang of korting krijgen in Belgische musea, natuurcentra, kinder- en jeugdtheaters, erfgoedsites en wetenschappelijke instellingen.


Sitemap