Top news

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. Dan is dit de goede pagina voor. Voor de gegevensoverdracht wordt..
Read more
Ben je niet tevreden over het artikel? Er is vandaag de dag dan ook bijna geen webwinkel te vinden die geen gebruik maakt van kortingscodes. Maar niet voordat je nog een leuk extraatje krijgt. In de..
Read more

Treinreizigers kortingsacties


treinreizigers kortingsacties

aanvragen. Maar dat kun je oplossen door online een ticket te bestellen. Je kunt je kaartje(s) niet retourneren of verlengen. Als je reist met een Dal Voordeel-abonnement, is dat 10 euro. Maar let op: deze truc mag dus niet, en kun je maar twaalf keer toepassen. Als je een treinreis maakt die duurder is, betaal je alleen het instaptarief en niet alle kosten van je reis. Voorwaarden actie, deze actie staat online van donderdag 6 september 00:00 uur t/m zondag 30 december 2018 23:59 uur. Metro somt er vier.

Heeft een overzicht gemaakt van de beste lees meer.
Er zijn soms ook kortingsacties voor dagretours.
Lees alles over het verschil tuss en een NS dagkaart en een dagretour.

Met de treinkaartjes-app en onze.
Koop nu heel voordelig een enkele reis voor de trein.
Dat ka n bij Actie van de Dag en VakantieVeilingen.
Wilt u bij de Spoordeelwinkel gebruik maken van een kortingsactie?
Wij publiceren maandelijks de laatste aanbiedingen en trein dagkaart acties.

De aangegeven prijs is per set van 2 NS enkele treinkaartjes. Je kunt het treinkaartje laden via de NS app op je telefoon of geprint meenemen. Voor vragen over je boeking kun je contact opnemen met onze klantenservice. Dit kun je op het station kopen. Geldigheid losse tickets, geldig t/m 31 december 2018. Er zijn soms ook kortingsacties voor dagretours. Actie loopt zolang de voorraad strekt. Let op kortingsacties, nS heeft regelmatig kortingsacties bij winkels als de Albert Heijn, Hema en Kruidvat, waardoor je regelmatig goedkoper kunt reizen. Er zijn wel manieren om wat goedkoper te reizen in de trein. De handleiding vind je in de bevestiging van ActievandeDag. Klik op Koop. Na de betaling ontvang je van ActievandeDag een bevestiging met daarin 1 of meerdere unieke links naar de website van.

Goedkope treinkaartjes: alle treinacties op een rij (v.a
NS Dagkaart met korting: Bespaar tot meer dan 50 - Treinreiziger
Enkele reis: 12 (en zelfs al vanaf 9 mogelijk) - Treinreiziger
Alle Trein Kortingsacties in Oktober 2018


Sitemap