Top news

Daar staat tegenover dat een slecht onderhouden auto je in de loop der tijd wel eens heel veel geld aan reparaties kan gaan kosten. Waarbij je zo duidelijk mogelijk moet zien te laten blijken dat een auto..
Read more
Toch is er een snellere manier om te besparen op je energiekosten. Hier kun je zomaar tientallen euros per jaar op besparen. De jonge man pakte zijn mobiel en zei bekijk hier het artikel zodoende kon de..
Read more

Korting kaart versturen


korting kaart versturen

vanaf 6,50 per stuk, pakket naar een PostNL-locatie versturen voor 5,95. Met de mobiele applicatie van Greetz wordt het mogelijk gemaakt om in een handomdraai de meest persoonlijke en originele verrassingen te realiseren. Online wenskaarten versturen, het online maken van wenskaarten bij Greetz is gemakkelijk en vooral een feestje! Naast wenskaarten kun je via Greetz ook mooie uitnodigingen, geboortekaartjes en trouwkaarten versturen. Op werkdagen besteld voor 16h00? Word gratis lid en krijg direct voordeel! Zowel Visa als MasterCard behoren tot de mogelijkheden. Wil je graag gebruikmaken van een creditcard?

Wil je de kaart zelf aan de binnenkant beschrijven, kies er dan voor om deze eerst.
Ontvang nu 15 korting gratis kaart bij Hallmark via.
Pak korting op het versturen van de leukste kaarten en cadeautjes met een Hallmark kortingscode oktober 2018.
Ontvang nu 35 korting op kaarten in oktober 2018.

Faeröer Eilanden en Groenland Duitsland, Frankrijk (incl. Maak uw pakketten simpel en professioneel klaar voor verzending in MijnPostNL. Ga in alle rust thuis, of onderweg op je telefoon, op zoek naar de perfecte wenskaart en pas deze helemaal naar eigen wensen aan. Enkele kaarten dubbele kaarten* 1 kaart 1,59 p/st 2,25 p/st 10 kaarten 1,29 p/st 1,89p/st 25 kaarten 1,19 p/st 1,79 p/st * Prijzen met account, bekijk hier alle prijzen. Schrijf er vervolgens een mooie tekst in en versier de wenskaart aan de binnenkant met stickers en emoji's. Greetz maakt het voor haar klanten mogelijk om hun bestelling op verschillende manieren te betalen.

Ziengs korting nieuwsbrief, Budget valet kortingscode,


Sitemap