Top news

Deurzegels 1963, 1964, 1965 1966. Feitelijk hebben alle huidige kopers van kinderzegels, die na de oorlogsjaren de lagere school bezochten, zelf als schoolkind meegeholpen om kinderzegels aan de man te brengen. Het was erg leuk om te..
Read more
Snel bestellen:. Zo ben je zeker van een plek, zonder wachtrij! En wordt je bezoekgedrag gebruikt voor marketingdoeleinden. Selecteer GezondheidsBeurs, gebruik actiecode, goedeten *Je betaalt dan geen 20,- maar uitsluitend 1,50 bestelkosten. Het vierdaagse evenement de Nationale..
Read more

Ns losse kaartjes kopen op station


ns losse kaartjes kopen op station

gebruikt moet gaan worden vanaf de eerstvolgende check-in). (ACS wat nu weer onderdeel is van Xerox. 3 4 5, ze worden beheerd door, nS Reizigers. Bij deze treinkaartjes zit standaard ook de busrit naar station Eindhoven inbegrepen. Bovenop is een bord geplaatst met "Saldo en bestellingen".

Ook het Superdagretour en Weekendretour. OV-chipkaart-reisproducten kopen en opladen (ze kunnen overigens niet betaald worden met reissaldo Altijd Voordeel Maand. Het voor onbepaalde tijd wijzigen van een product, bijvoorbeeld de wijziging van het product "reizen op saldo bij NS 2e klas" in "reizen op saldo bij NS 1e klas" of omgekeerd. Wel dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt. De NS-kaartautomaten ET2000 en ET2006 2 zijn oorspronkelijk van de Ascom Division van. Deze automaat was vaak defect en erg gevoelig voor vandalisme. Des te meer reden.m.v. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Er zijn varianten met 40 en 100 korting op het Nederlandse traject alsmede varianten met RailPlus korting.


Sitemap