Top news

FC PSV is de officile fanclub van PSV voor echte voetbalfans van 7 tot en met 14 jaar. Voorrang bij aanvraag van een Seizoen Club Card. Op die manier pak je dubbel zo veel korting. Dit nummer..
Read more
Eventim hecht veel waarde aan de veiligheid van jouw gegevens. Afmelden is altijd mogelijk. Deze moet je aan de kassa van de TheaterHangaar laten zien. En vaak ontvangt u nog een interessant ledenvoordeel! Beleef de spannende thrillermusical..
Read more

Kaartjes julianatoren korting


kaartjes julianatoren korting

echt gezien? Dit park en daar wordt bij alles rekening mee gehouden. Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen. Naast de vele attracties kan je hier ook lekker eten in het speciale restaurant van de Julianatoren. Behalve voor babys, die zijn gratis. Uit met korting is altijd een goed idee om te bezoeken. Niets is dan lekkerder dan een verfrissende duik in het water. Je kunt een gezinsabonnement winnen, waarbij je onbeperkt Julianatoren kunt bezoeken met je gezin. Jouw filters, tickets en Kaartjes, loading, pagina 1 van. Ze bewegen hun koppen en maken ook nog eens geluid.

Thomas de Sto omlocomotief live in Julianapark dit weekend Bestel je kaartje met 2,- korting. Van plan om tickets te bestellen van de Julianatoren met korting? Anderen hebben kortingskaartjes, die je voor een paar euro over kunt. Het is namelijk mogelijk om kaartjes voor de Julianatoren met kort ing te scoren.

Bakkertje kortingscode feestdagen, Korting meereizen ov, Zomerbanden korting, Nuon korting voor vaste klanten,

Er zijn verschillende kortingen verkrijgbaar. Al snel werd er een tweede attractie aan toegevoegd, namelijk lachspiegels. Jul de huismuis brengt je overal heen en gaat graag mee in de attracties. De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates. Alle kleine beetjes helpen! In de jaren 60 voegde het toenmalige Prins Bernhard Dal zich ook bij het park. En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat. Ben je meer van het avontuur? Het ene moment zit je op een vliegend tapijt en red je een prinses, het andere moment maak je een duizelingwekkende rit in een achtbaan, door een maanlandschap heen.


Sitemap