Top news

Indulge in some luxury on your Center Parcs break by visiting our award-winning Aqua Sana Spa. Spent 5 days here last week with my 10 year daughter, husband, mother and her partner. The UK villages are..
Read more
Auto huren op Sicili, sicili is het grootste eiland in de Middellandse Zee. Bij sommige autoverhuurders of rental brokers kun je kosteloos annuleren. Het alternatief is dat je een (hoge) waarborgsom betaalt. Het geeft elke keer een..
Read more

Apple inruilkorting


apple inruilkorting

enkele voorbeelden op een rijtje gezet. Stuur een e-mail naar met hierin de benodigde gegevens en wij sturen u een indicatie van de huidige inruilwaarde van uw oude apparatuur! U kunt vooraf een indicatie van de inruilwaarde van uw apparatuur aanvragen per mail. Laat uw oude apparatuur in én van onze winkels taxeren en krijg direct korting op uw nieuwe aankoop! Vermeld dit zo specifiek mogelijk. Software, zoals verwacht draait de Iconia Tab A500 op Android.0 Honeycomb.

Samsung Nederland Smartphones, Tablets, TV's Kamera Express - Inruilweken Acer Iconia Tab A500 Review: eerste Honeycomb-tablet van

De menuknop is alleen zichtbaar als je een app gebruikt, die oorspronkelijk voor telefoons was ontworpen. De aluminium achterkant geeft de tablet een wat duurdere uitstraling. Koop NU *Getest met de Samsung WW8800M en vergeleken met de WW8500K (5kg, 40C katoen was). Met een Tegra 2-processor en 1 GB RAM op een verse tablet waar nog weinig apps op staan, heb je eigenlijk weinig te klagen. De Acer Iconia Tab A500 is een van de eerste tablets met Android.0 Honeycomb die je gewoon in de winkel kunt kopen.


Sitemap