Top news

E-mailadres Ik ben akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden van en geef hierbij toestemming om mij maximaal drie keer per week de nieuwsbrief met de acties van aangesloten webshops te sturen. Korting op aanvullende diensten (denk..
Read more
That way, you can travel with a discount right away! The Samenreiskorting is not available online. Good to know, you will receive your new personal OV-chipkaart for free with an annual season ticket. Dan kunt u met..
Read more

Ecosym kortingsbon


ecosym kortingsbon

het om goed behandeld te worden! Dit zijn Eelco en Symone. Optimale mondhygine bevordert bovendien een frisse adem. Met Ecosym weet u zeker dat u uw gebitsprothese, beugel of bitje schoonmaakt. Zij maken zich hard voor het reinigen van gebitsprotheses, uitneembare beugels en sportbitjes. Daarom geven we u graag een aantal handige weetjes. U kunt wel nog steeds gebruik maken van de kortingsbon van -25. Met als resultaat: optimale mondhygine.

Deze is ontwikkeld in samenwerking met Nederlandse tandprothetici en biedt optimale mondhygine voor dragers van beugels en prothesen. Dit is niet goed voor de mondhygine, want vuil en bacterin hechten zich makkelijker aan ruwe oppervlakken. De evenwichtige combinatie van ingredinten maakt hyginisch schoon, zonder gevolgen voor de structuur van het materiaal. Google) anders, namelijk Ik vraag minis Ecosym aan voor mijzelf: ja nee (ga door naar eind van enqute) Ik heb een: uitneembare beugel partial onder/boven gebit volledige gebitsprothese anders, namelijk Ik heb Ecosym geadviseerd gekregen: nee ja, door: drogist/apotheker kennis/vriend(in familie anders, namelijk Ik heb. Beste Consument, wegens groot succes wordt de sampleactie voor 2017 vroegtijdig beindigd. Ecosym biedt een assortiment van producten die grondig reinigen zonder het materiaal aan te tasten. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.) heb ik gevonden: door een verwijzing op de Ecosym verpakking/folder/advertentie getipt door een kennis/vriend(in familie getipt door via een zoekmachine (o.a. Bacterieopbouw kan leiden tot irritaties van het tandvlees. Klik op de producten en ontdek hoe! Ecosym maakt gebruik van Symactive Technology. Het reinigen van gebitsprotheses, u kunt er niet genoeg over weten. Door de schurende werking van bijvoorbeeld tandpasta of mogelijke agressieve zure ingredinten in bruistabletten, kan het oppervlak van een beugel of prothese verkleuren en ruw worden.

ecosym kortingsbon

Kortingsbon delia skin clinic
Kortingsbon ticketveiling nl


Sitemap