Top news

Voer jouw kenteken in om de onderhoudsprijzen voor jouw auto te zien. Nog meer geld besparen op onderhoud? Pak deze korting, geldig t/m oktober 2018, bespaar nu tot 35 op Michelin zomerbanden. Ga je een occasion..
Read more
Toch is het de vraag of je een luchthaven moet uitkiezen op parkeertarief. Alleen een dure taxi of hotelovernachting biedt dan uitkomst. De autos worden op het bedrijventerrein vlakbij het vliegveld geparkeerd en daardoor kunt u..
Read more

Korting bij zilveren kruis achmea


korting bij zilveren kruis achmea

op de premie van sauna nijmegen de thermen korting je basisverzekering 10 korting op de kosten van een aanvullende verzekering 10 korting op de tandartsverzekering, andere extras, zoals een gratis jaarlijkse gezondheidscheck. Zilveren Kruis : 5 korting op de premie van je basisverzekering 10 korting op de kosten van een aanvullende verzekering 10 korting op de tandartsverzekering, vrijwilligerskorting, ben je aangesloten bij een bepaalde vrijwilligersorganisatie, bijvoorbeeld het Leger des Heils? Alleen de basisverzekering is er al in drie varianten. Pak deze korting, december 2018, ontdek gratis welke zorgverzekeraar bij jou past met Independer. Wat begon met een tankkaart waarmee deelnemers korting op brandstof kunnen sparen, is uitgegroeid tot een bedrijf waar consumenten korting krijgen op energie, verzekeringen, telecommunicatie en brandstof.

Meer dan 100 kortingen voor brillen, hulp aan huis, vaccinaties en nog veel meer; We hebben de beste producten.
Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea.
Krijg elke maand korting op uw premie en profiteer van ruimere vergoedingen, voor uzelf en uw gezin.

Hoe jonger u bent, hoe minder u betaalt. Kortingscodes voor webwinkels zoals Zilveren Kruis Achmea. Dit legde de basis voor een uitstekende samenwerking met VGZ. Pak deze code8ly8, alleen geldig voor klanten van Yellowbrick. Vanwege een beleidswijziging binnen het Achmea-concern sluit Zilveren Kruis zorgverzekeraar steeds meer van haar collectieven. Dat betekent dat de koopovereenkomst en de voorwaarden van de leverancier gelden. Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen! Er kunnen geen rechten worden ontleend aan fouten op onze website. Krijg ik een vergoeding als ik gebruik maak van Zilverkorting? ZZP Nederland, zilveren Kruis Collectiviteitsnummers Thuiszorg Marente Carinova Servicepakket Leden de Ledenvereniging Ledenvereniging Oude Nieuwe Land Servicepaspoort Zorgbalans ViVa Ledenservice Amstelring ledenservice ZorgAccent - Leden BuurtPas kortingscode adidas.nl Careyn Kaart Zilveren Kruis Collectiviteitsnummers Studenten MBO Studenten Studenten Goed Verzekerd ISO/lsvb Zilveren Kruis Collectiviteitsnummers Vakbonden KBO-pcob Leden. Met deze pas krijg je korting op ruim 500 leuke activiteiten in omgeving Rotterdam, zoals korting op indoor skilessen of tangoworkshops.

Wij hebben collectiviteitsafspraken met duizenden.
Dé betaalbare zorgverzekering speciaal voor hbo en wo studenten.
Via ISO/ LSVb kr ijg je 10 korting op de basisverzekering en tot 15 op aanvullende.
7,5 collectiviteitskorting op de Zilveren Kruis Zorgverzekering.


Sitemap