Top news

Op dinsdag 17 juli is er weer een zomeruitverkoop genaamd Prime Day en voor het eerst kunnen Nederlandse klanten ook meedoen aan meer, geplaats op donderdag Nieuwsbrief e-Kortingscode, exclusieve kortingen, als 1ste op de hoogte, bespaar veel..
Read more
Verkoeling Verlopen op: 15 augustus 2017 6 korting op babyshower producten bij Taartenwinkel Verlopen op: 28 februari 2017 Taartenwinkel kortingscode: 6 korting op High-Tea producten Verlopen op: 19 februari 2017 Taartenwinkel kortingscode: 10 korting op alles December2016..
Read more

Last minute korting theater


last minute korting theater

retourneren, geen aparte kaarten. CJP, cJPers krijgen 1,50 korting op films en als een theatervoorstelling nog niet is uitverkocht last minute (vanaf 48 uur voor aanvang) 10 korting. Openingstijden theaterkassa, de theaterkassa is geopend van maandag, woensdag en vrijdag van.00.00 uur en maandagavond van.00-21.00 uur en op zaterdag van.00.00 uur. Na ontvangst van de betaling liggen de kaarten op uw naam voor u klaar aan de kassa. Geef hen een cadeaubon en laat uw vrienden zelf kiezen uit onze theater en filmvoorstellingen. Als een voorstelling gén pauze heeft, ontvangt u de consumptie na afloop tegen inlevering van uw entreebewijs.

Tijdens alle schoolvakanties zijn wij dagelijks geopend als bioscoop en is de kassa open van.00-21.00 uur. De dichtstbijzijnde metrostation is, leicester Square. Indien donateurs een abonnement wensen samen te stellen (van minimaal 5 voorstellingen) wordt de amateurvoorstelling in het abonnement opgenomen. November, december, januari 2019, toon alle maanden, op locatie.

Last minute korting theater
last minute korting theater

Soldaat van oranje musical korting
10 days korting
Kortingsbon formido 25 korting op alles

Het kantoor ligt aan de rustige zijde van het plein en is dus minder gemakkelijk te vinden dan de vele imitaties op Leicester Square. Er is een lijst voor de matinee, zijn de voorstellingen voor de middag, en een lijst voor de avondvoorstellingen. Plof neer met CJP-korting. Niet tijdig betaalde plaatsbewijzen worden opnieuw in de verkoop gebracht. Vaak staan er lange rijen voor de loketten dus als u naar een populaire show wilt moet u op tijd aanwezig zijn.

Schaap citroen kortingsbon
Cendic kortingsbon


Sitemap