Top news

De PasPakkers zijn gratis op te halen bij een bankkantoor van ABN amro bij jou in de buurt. Bestel je 3 of meer producten dan worden deze gratis bezorgd. Heb je een kitten of ken je iemand..
Read more
We hebben dan ook een aantal nuttige tips voor je waar je zeker je voordeel mee kunt doen: Ga naar een Sneakers-winkel en haal een gratis Membercard. Klantenservice Voor al je vragen en opmerkingen kan je contact..
Read more

10 euro korting kixx


10 euro korting kixx

de taille. Borstwijdte: meet op borsthoogte rond het lichaam. Maar wat nou als je een cadeautje koopt voor een kind of eens iets leuks van een ander merk wilt kopen? In onderstaande tabel zie je bij welke leeftijd je welke maat koopt. tot 3,5 m Mid Season Sale bij m: 30 korting op heel ve lees meer. Babykleding maten zijn makkelijk te bepalen. Hieronder vind je de juiste maten terug van merken als Vingino, Levis en nog veel meer.

Kinderkleding maatttabel meisjes, leeftijd (in jaren). Anders wordt je korting niet geregistreerd. Het kindje is dan al 3-6 maanden oud. Meteen door nu 7,50 welkomstpremie Word nu lid Meld je aan en ontvang wekelijks de meest inspirerende aanbiedingen. Ook dit jaar zal je wel weer het meer Geplaats op zondag ieuwsbrief e-Kortingscode Exclusieve kortingen Als 1ste op de hoogte Bespaar veel euro's Of ns abonnement 40 korting Het wachtwoord dient minimaal 6 karakters lang te zijn. E-mailadres Ik ben akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden van en geef hierbij toestemming om mij maximaal drie keer per week de nieuwsbrief met de acties van aangesloten webshops te sturen. Gebruik een centimeter om de maten op te meten. Heupwijdte: meet op heuphoogte rond het lichaam waar de heupen het breedst zijn.

10 euro korting kixx


Sitemap