Top news

De timing chip dient verplicht te worden ingeleverd bij het uitchecken van het materiaal aan de wisselzone. Starturen kunnen nog gewijzigd worden. Zonder timing chip kan uw materiaal niet uitgecheckt worden. Dit is een voorlopig tijdsschema. Zondag..
Read more
Buitenlanders kennen Nederland voornamelijk als het land van tulpen, windmolens, kaas en klompen. Op onze website zijn zwembaden en (indoor) speelparadijzen in grote getale vertegenwoordigd. Daarom gaat voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen..
Read more

Karten dordrecht prijzen


karten dordrecht prijzen

boogschieten neemt u plaats op de schietbaan waar veel pijl en boog spelletjes u te wachten staan. We kunnen die vraag volmondig met ja beantwoorden. Jeepsafari op leuke en mooie locaties. Robinson spel: Evenwichts parcours afleggen en vervolgens met kattenpult schieten. Ontdek de geschiedenis bij het Archeon in Alphen aan den Rijn! Prijs combi ATB / Mountainbiken en paintball, minimaal 8 personen 4 uur: 45 euro per persoon. Wipwap: Op een wip met zn allen in balans blijven. Op zoek naar iets futuristisch en speciaals?

Sauna sare prijzen

Palen wandeling: Loop over de koppen van de palen naar de overkant, op 10 meter hoogte. Programma's en prijzen lucht events. Deze situaties zijn niet te voorzien. Buikschuiven: Luchtkussen, u neemt een aanloop en probeert zo ver mogelijk over de baan te schuiven, hoe verder u komt, hoe meer punten. Omgeving Heerenveen (Donkerbroek NL) en, Tilburg, kortingsbon woudfennen Valkenburg(NL) en meer. Hoe gaat het te werk?


Sitemap