Top news

In en in het hoogseizoen is het zaak op tijd je favoriete cottage te boeken, vooral gezinnen met kinderen zijn dol op de vakantieparken met subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en kidsclub. Neem een duik in de subtropische..
Read more
Een bepaald percentage korting vanaf een bepaald aankoopbedrag. Werkt bij besteding vanaf 100. Onze missie is om een zo compleet mogelijk beeld van kortingscodes en andere acties te geven. Bezoek de winkel en pak je korting Geldig..
Read more

Studenten korting trein


studenten korting trein

papieren retour. Dit kon vanaf 16 december 2009 bij een van de ophaalpunten. TLS reageerde in eerste instantie afwijzend op de stelling dat er gratis gereisd zou kunnen worden met de OV-chipkaart. 4 euro: bus, metro, tram en waterbus. Op de eerste dag waarop de strippenkaart niet meer kon worden gebruikt, waren er geen noemenswaardige problemen. Dit geldt voor een overstap van bus, tram of metro naar bus, tram of metro en een overstap van trein op trein. Op, de dag dat de OV-chipkaart de enige reismogelijkheid in de metro van Rotterdam werd, hadden naar verluidt enkele tienduizenden studenten nog geen OV-chipkaart.

23 Het minimumsaldo om te reizen met de trein is 4 lager dan NS stelt. Over het algemeen is de OV-chipkaart niet geldig op belbussen.q. De kilometerprijs kan per regio, concessie, vervoerder of soort lijn verschillen en ligt in 2016 rond de 0,15.

studenten korting trein

Korting op oneplus
Korting wish your print

De kaart is via internet te bestellen met een Nederlands, Belgisch, Duits of Luxemburgs woonadres en kan worden betaald met ideal. Gelukkig kun je bij NS overstappen op een gratis Dal Voordeel abonnement waarmee je met 40 korting in de daluren reist. . Losse kaarten, af en toe met de trein? Afschaffing oude vervoerbewijzen De OV-chipkaart is de vervanger van vele papieren vervoerbewijzen. Bij leeftijdskorting krijgt men 34 korting op het basistarief. In de Spoordeelwinkel van NS kan je een treinreisje én uitje in én boeken. Om hiervan gebruik te maken moet reizen op saldo eerst geactiveerd worden, waarbij gekozen moet worden tussen 1e of 2e klas (dit kan later nog veranderd worden). 0,179 Overijssel/Flevoland Voor de Qliner 345 Emmeloord-Lelystad gold een tarief van 0,149 (2011 0,156 (2012) en 0,162 (2013). Je mist geen enkele interessante korting meer door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!


Sitemap