Top news

Kortingen kunnen oplopen tot. Altijd op voorrraad bij Humpy, vanaf maat 50 t/m -sinds kort- maat 128, in alle kleuren: roze, blauw, grijs, marine, lila en aqua blauw. Dan moet je zeker eens een kijkje nemen..
Read more
Het lijkt erop dat we je niet konden verbinden Probeer opnieuw.u.b. Dan moet je zeker een kijkje nemen in de webshop. Woontrends2016, sportbol, zIE M, dhzkorting2016, diervoordeel2016, handig om te weten over. Wees er wel snel bij..
Read more

Kortingsbon mega truck festival


kortingsbon mega truck festival

milieuvriendelijke ontwikkelingen. Tevens dingen deze chauffeurs mee naar grote prijzen in de Mega Verloting. Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 staan de Brabanthallen 's-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Jong en oud kunnen zich vergapen aan de diverse radiografische modelbanen. Spreek de dames en heren aan, ze informeren graag over hun hobby. Op vrijdag 26 december ( Tweede Kerstdag) en zaterdag 27 december 2014, is dit hét uitje voor het hele gezin. Met meer dan 200 vrachtwagens, demonstraties, (chauffeurs)markt, kermis, kinderspeelparadijs, live muziek, entertainment en catering. (Overkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten) zal door middel van diverse spelopdrachten, quizzen en hun programma De Beste Vaklui rijden bij op een leuke manier de kennis van transport en verkeersregels testen. Zelf genteresseerd in modelbouw? Het MegaTrucksFestival vindt plaats op vrijdag 26 december ( Tweede Kerstdag) en zaterdag 27 december 2014 in de Brabanthallen s-Hertogenbosch. De deelnemende chauffeurs doen er alles aan hun vrachtwagen te laten blinken voor het onderdeel Show Your Truck.

Van haren kortingsbon, Videoland kortingsbon,

Binnen in de Centrale Entreehal stap je de showroom van gabor kortingsbon het evenement binnen, hier staan fraaie specials en demo's van truckdealers opgesteld. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kids corner. Dit jaar is er voor elk wat wils te vinden in de Brabanthallen. 's-Hertogenbosch s Hertogenbosch De grootste indoor truckshow van de Benelux op ruim.000 m2 vindt plaats in de Brabanthallen s-Hertogenbosch. Hier vindt u een kortingsbon van 2,50 op de entreeprijs. Je kunt ervoor terecht op de uitgebreide chauffeursmarkt. Indoor truckshow, demos, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier.


Sitemap