Top news

Minder is het nieuwe meer. Kijk wat er in jouw buurt is, bijvoorbeeld via of start een eigen groep waarin je onderling deelt, al dan niet via een bestaande aanbieder. Het aantal (zakelijke) afspraken dat ik gemist..
Read more
Kortingscodes voor webwinkels zoals Central Parking. December 2018 Bagageonline kortingscode: 5 korting op alles Pak deze codeil7t Wil jij met korting shoppen bij Bagageonline? Geldig t/m oktober 2018, krijg 20 korting op hotels en reizen deals met..
Read more

Kortingsbon mega truck festival


kortingsbon mega truck festival

milieuvriendelijke ontwikkelingen. Tevens dingen deze chauffeurs mee naar grote prijzen in de Mega Verloting. Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 staan de Brabanthallen 's-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Jong en oud kunnen zich vergapen aan de diverse radiografische modelbanen. Spreek de dames en heren aan, ze informeren graag over hun hobby. Op vrijdag 26 december ( Tweede Kerstdag) en zaterdag 27 december 2014, is dit hét uitje voor het hele gezin. Met meer dan 200 vrachtwagens, demonstraties, (chauffeurs)markt, kermis, kinderspeelparadijs, live muziek, entertainment en catering. (Overkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten) zal door middel van diverse spelopdrachten, quizzen en hun programma De Beste Vaklui rijden bij op een leuke manier de kennis van transport en verkeersregels testen. Zelf genteresseerd in modelbouw? Het MegaTrucksFestival vindt plaats op vrijdag 26 december ( Tweede Kerstdag) en zaterdag 27 december 2014 in de Brabanthallen s-Hertogenbosch. De deelnemende chauffeurs doen er alles aan hun vrachtwagen te laten blinken voor het onderdeel Show Your Truck.

Van haren kortingsbon, Videoland kortingsbon,

Binnen in de Centrale Entreehal stap je de showroom van gabor kortingsbon het evenement binnen, hier staan fraaie specials en demo's van truckdealers opgesteld. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kids corner. Dit jaar is er voor elk wat wils te vinden in de Brabanthallen. 's-Hertogenbosch s Hertogenbosch De grootste indoor truckshow van de Benelux op ruim.000 m2 vindt plaats in de Brabanthallen s-Hertogenbosch. Hier vindt u een kortingsbon van 2,50 op de entreeprijs. Je kunt ervoor terecht op de uitgebreide chauffeursmarkt. Indoor truckshow, demos, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier.


Sitemap