Top news

Je kunt ook altijd een mail sturen via het speciale contactformulier op de website. Zo betaal je nog minder voor die lekkere maaltijd en bespaar je dus mooi geld in jouw portemonnee. Na aankoop ontvang je een..
Read more
Je kunt je browser overigens zo instellen dat je cookies regelmatig worden verwijderd. Het lijkt erop dat we je niet konden verbinden Probeer opnieuw.u.b. Korting op korting, bovenop de duizend deals die er dagelijks online staan..
Read more

Kortingsbon de spelerij dieren


kortingsbon de spelerij dieren

werkplaats waar je met collega's of vrienden de handen uit de mouwen kunt steken? De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf 14,00.p.) en schoolreisje. Na al die inspanning trek gekregen? Vakantie regio: Zuid, prijzen, volwassenen : Euro 13,00, kinderen 0 t/m 3 : Euro 0,00. In De Spelerij in Dieren mogen kinderen spelen met kunst. De Spelerij in Dieren is een bijzonder zalando kortingscode dr martens speel- en ontdekpark en bestaat uit twee onderdelen: De Spelerij en De Uitvinderij. Maak bijvoorbeeld een sleutelhanger van plexiglas of een spettertekening in de verfmachine. Zo is er een hijskraan waarmee ze zelf kunnen scheppen en draaien.

kortingsbon de spelerij dieren

Kunststof platen shop kortingsbon, Quick kortingsbonnen leuven, Aveda kortingsbon,

Doe mee met proefjes. Personeel is sauna binnenmaas review niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Tickets opvragen via betaalgegevens, telefoon, e-mail. Gesloten met Kerst en Oud en Nieuwjaarsdag. De Spelerij staat vol speelobjecten die kinderen zelf in beweging kunnen brengen.

Eigenlijk is het meer een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest fantasievolle toestellen bedient en in beweging brengt. Betaal niet te veel voor. De Spelerij in, dieren en profiteer van korting! Klik om de korting voor, de Spelerij en voor andere uitjes in, dieren te bekijken. De Spelerij tickets Bij de Spelerij in, dieren kan jong en oud zich goed vermaken.


Sitemap