Top news

Je ontvangt gratis koffie en thee en gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag. Je kunt zelf je stoel uitkiezen bij het kopen van een kaartje. Bestel de gratis insectengids en lees wat jij eraan kunt..
Read more
Voordeel is dat je voor kleine artikelen maar 1,95 verzendkosten betaalt en vanaf 50 is bezorgen helemaal gratis. . Voordelen van shoppen bij My Jewellery. My Jewellery heeft ook regelmatig een actie met gratis verzendkosten. Laat je..
Read more

Kortingsbon de spelerij dieren


kortingsbon de spelerij dieren

werkplaats waar je met collega's of vrienden de handen uit de mouwen kunt steken? De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf 14,00.p.) en schoolreisje. Na al die inspanning trek gekregen? Vakantie regio: Zuid, prijzen, volwassenen : Euro 13,00, kinderen 0 t/m 3 : Euro 0,00. In De Spelerij in Dieren mogen kinderen spelen met kunst. De Spelerij in Dieren is een bijzonder zalando kortingscode dr martens speel- en ontdekpark en bestaat uit twee onderdelen: De Spelerij en De Uitvinderij. Maak bijvoorbeeld een sleutelhanger van plexiglas of een spettertekening in de verfmachine. Zo is er een hijskraan waarmee ze zelf kunnen scheppen en draaien.

kortingsbon de spelerij dieren

Kunststof platen shop kortingsbon, Quick kortingsbonnen leuven, Aveda kortingsbon,

Doe mee met proefjes. Personeel is sauna binnenmaas review niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Tickets opvragen via betaalgegevens, telefoon, e-mail. Gesloten met Kerst en Oud en Nieuwjaarsdag. De Spelerij staat vol speelobjecten die kinderen zelf in beweging kunnen brengen.

Eigenlijk is het meer een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest fantasievolle toestellen bedient en in beweging brengt. Betaal niet te veel voor. De Spelerij in, dieren en profiteer van korting! Klik om de korting voor, de Spelerij en voor andere uitjes in, dieren te bekijken. De Spelerij tickets Bij de Spelerij in, dieren kan jong en oud zich goed vermaken.


Sitemap