Top news

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Heerlijk luxe en wel zo ontspannend! Maak mooie wandelingen, heerlijke fietstochten en ontspan in de bungalow. Genoemde aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs (incl. Op zoek naar een complete wintersportvakantie? Eerst lekker..
Read more
Trendjuwelier stuurt je geheel gratis een ringenbos toe waarmee je je ringmaat kunt meten, om vervolgens je bestelling te plaatsen. Geen idee welk cadeau het het beste doet als gift? Voor bestellingen die naar Belgi verzonden worden..
Read more

Wat is een no claim korting


wat is een no claim korting

altijd bellen op telefoonnummer. Goedkope autoverzekering vanaf 6,69 korting tot 80! Vervolgens doneren wij een percentage van onze vergoeding aan een goed doel. Daarom hebben we de systematiek aangepast en nemen we deze niet meer mee in de polisvoorwaarden. Een bootverzekering is bij ons altijd maatwerk. Bovendien gaf het een soort schijnzekerheid, omdat het door tussentijdse veranderingen in de premiestructuur toch al niet mogelijk was om uit rekenen wat je als klant volgend jaar zou gaan betalen. Hoe wij er in samenwerking met u voor kunnen zorgen dat uw schade snel wordt afgewikkeld leest u op onze pagina over schadebehandeling. Gemiddeld binnen 30 minuten ter plekke. Als watersporter weten wij dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Ontdek de app, meer dan 125.000 keer gedownload! Alles digitaal geregeld op de locatie zelf.

Tevens is er de mogelijkheid om de voorwaarden van de verschillende autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Terug naar de Homepage, allsecur houdt hier nog steeds rekening mee, maar in het kader van transparantie hebben wij de formule die erachter zit aangepast. Met een druk op de knop ontvang u kosteloos en vrijblijvend een offerte voor uw autoverzekering per e-mail. Hierbij is het onze uitdaging om u zoveel mogelijk rompslomp uit handen nemen. Hoeveel ga jij besparen? Alle vermelde premies zijn inclusief 21 assurantiebelasting. Betaalt u nog wel de juiste premie dan laten wij u dit ook weten. Voordelen van onze autoverzekering, tot 85 no-claim korting op uw autoverzekering; optioneel 2 of 3 jaar aanschaf- / nieuwwaarderegeling; de mogelijkheid van no-claim garantie / bonusbescherming; stel uw autoverzekering op maat samen met de aanvullende modules binnen enkele dagen de polis en groene kaart. No-claim leek dus transparant, maar was dat in feite niet.


Sitemap