Top news

Ja, ik ga akkoord, nee, ik ga niet akkoord, home. Welke fashionliefhebber maak je nu niet blij met een cadeaubon waar kleding van gekocht kan worden? Verjaardagstip: verras iemand met een cadeaubon vanaf. Pak deze code355v, geldig..
Read more
Korting op bepaalde producten (bijv. . Waarom een leerkracht organizer? Wat vind ik ervan? In plaats van een coupon uit de krant te knippen en dan naar de winkel te gaan, ga je naar en gebruik je..
Read more

Kortingskaart ns antwerpen


kortingskaart ns antwerpen

te gebruiken op nationale feestdagen en niet in combinatie met cadeaukaarten, groepsarrangementen en/of andere acties. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook NS korting! Kijk een filmpje op je laptop, lees een boek of ga gewoon door met je werk. 25 korting op de gehele rekening (max. Zo ga je goed voorbereid op pad en heb je onderweg alle tijd om andere dingen te doen. Per restaurant is op deze site aangegeven op welke dagen er korting wordt gegeven.

Kortingskaarten voor internationale treinen in Europa GoEurokortingskaart ns antwerpen

Ov kortingskaart
Kortingskaarten tierpark nordhorn
Zoo antwerpen kortingsbon

Wil je weten wat er verder nog te zien en te doen is in Antwerpen? In Antwerpen kun je de Antwerp City Card kopen aan de infobalie van de Stad Antwerpen aan de Grote Markt 13, aan de infobalie op het Centraal Station of in het Fotomuseum (fomu). Ontvang met maximaal vier personen 25 korting op de gehele rekening. Vanaf nu altijd 25 korting op uit eten gaan op zak! Acties zoals de zomertoer waarbij je twee dagen onbeperkt mag reizen voor een vast bedrag. Kijk dan bij veelgestelde vragen. Voor het openbaar vervoer geldt dat de kaart én, twee of drie etmalen geldig. Toon uw Diner Kortingskaart bij binnenkomst. Sinds het jaar 2015 is het gratis gebruik maken van openbaar vervoer (bus, tram, metro) inbegrepen bij de Antwerpen City Card. Via de website van NS plan je je reis zorgvuldig. Je hoeft alleen maar je kaart te tonen met op de achterkant de ingevulde ingangsdatum van de kaart.

Kortingskaarten tefaf, Kortingscode dierentuin antwerpen, Kortingskaart drievliet, Ns kortingskaart ov chipkaart activeren,


Sitemap