Top news

Nieuw is het waterpark wat met mooi weer open gaat, dus zwembroek mee! Beleef een ongekend plezierige dag in het Gelderse Lievelde, de locatie is vriendelijk voor alle gezelschappen! Betaalbaar dagje, neem een arrangement. Dan eerst schaatsen..
Read more
Top Countries, belgium.5, netherlands.4, top Ranks. Help Elkaar Met Besparen! Daarnaast verkopen ze op stijlvolle zonnebrillen, ook op sterkte. Naar de actie, hoge kortingen met de combideals van deze week. Vind hier de beste deals om..
Read more

Cultuurkaart korting


cultuurkaart korting

betaalopdracht te bevestigen. Je kunt op een kaart heel snel alle kortingen bekijken. Cultureel Jongeren Paspoort (CJP) is een voordeelpas voor jongeren tot 30 jaar. Verder ook bij kappers, juwelierszaken, fotozaken, fietsenwinkels en voetbal. Film : bijvoorbeeld korting bij De Balie, Filmhuis Den Haag, JT Bioscopen, Pathé, Rialto. Veel jongeren krijgen de kaart via school, maar je kunt de pas ook zelf aanschaffen voor 15 euro per jaar. November, december, januari 2019, toon alle maanden, op locatie. Cultureel Jongeren Paspoort (CJP een.

cultuurkaart korting

Er zijn meer dan achtendertig landen bij aangesloten. Weisscher 1992 (ontstaan CJP). Amsterdam, den Haag, rotterdam, utrecht, toon provincies, online. Wat is dit voor een dienst? Er volgde een samenwerking met ABN amro, iedere rekeninghouder kreeg een CJP pas gratis.

Europosters kortingscode
Kortingscode dfds ijmuiden newcastle

Korting op modeartikelen, sportbenodigdheden, tentjes voor festivals, xt, verzekeringen en de trein. Ook deze samenwerking stopte op een gegeven moment. Geld op de pas, je krijgt korting met de pas door deze te tonen, maar er kan door school ook een bedrag worden opgezet van maximaal 5 euro. Leerlingen en docenten in het voortgezet onderwijs kunnen gebruik maken van de digitale pas (naast de fysieke pas reguliere jaimy mode korting pashouders nog niet. Boek met 30 vooruit en feel the love 10 CJP-korting, aktiesport, sportgear voor een prikkie, toon alle kortingen. CJP- en Cultuurkaartkorting, heb jij een geldige CJP-pas of Cultuurkaart? Is dit mogelijk dan haal je de pas door de betaalautomaat, je hebt geen pincode nodig. 2 euro korting, dat is mooi meegenomen!cultuurkaart korting

Winkels met CJP-korting, fashion-tips, extra aanbiedingen, mod etrends: lees hier onze blogs en acties wat betreft (online) winkelen.
Wil eenmalig meer informatie ontvangen van CJP over exclusieve kortingen.

Unive korting autoverzekering
Ns ov chipkaart korting
Kortingscode coaxkabelshop


Sitemap