Top news

Je krijgt nu een vaas cadeau bij je eerste bezorging via het gebruik van de kortingscode truusvanhu. Maak deel uit van de grootste deals-community van Nederland! Het verdwenen boeket, woensdag is aangekomen. We houden je dan ook..
Read more
Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en word fan van onze Facebookpagina). In het winkelmandje van de webshop kan je de code in het juiste veld plakken door opnieuw op je rechtermuisknop te klikken en op..
Read more

Dal voordeel korting meereizen


dal voordeel korting meereizen

Samenreiskorting is ook geldig op internationale vervoersbiljetten, tot aan de grens. Dit is nodig omdat de Ov-chipkaart anders niet weet of hij met korting mag reizen. Maandag t/m vrijdag: niet geldig tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur. Plaats ze dan in dit topic! Laad dan het meereis reisproduct op, zodat u korting hallmark van de korting gebruik kunt maken.

Hoe kan iemand meereizen met mijn 40 kortingskaartdal voordeel korting meereizen

De samenreiskorting geldt per enkele reis en dient per enkele reis op de OV-Chipkaart geladen te korting bol com ah worden. In de rest van het topic kunnen vragen gesteld worden over dat onderwerp, maar ook bijzondere situaties kunnen worden besproken en discussies kunnen altijd een ander licht ergens op laten schijnen. Hoe gebruik je Samenreiskorting op de OV-Chipkaart? Heb je na het lezen van onderstaand artikel vragen, opmerkingen of aanvullingen? In de serie "Hoe werkt het?" behandelen we op verschillende zaken in het. Mocht je hier nog vragen over hebben, stel deze gerust. Bovenstaande spreekt voor zich icon, beste antwoord door Thomas NS, 21:47, hallo, peep en welkom op het NS Serviceforum. Ook Traject Vrij (zowel Jaar- als Maand) geeft ook recht op Samenreiskorting, maar allén op het traject waarop het abonnement vrij reizen geeft. Te activeren bij de kaartautomaat.dal voordeel korting meereizen

Leidraad van deze link: jouw partner heeft zelf ook een OV-chipkaa rt nodig.
( anoniem of persoonlijk).
Alle voordelen van NS Samenreiskorting op een rij.
Minimaal 1 pers oon reist met een NS-abonnement; Per NS-abonnement maximaal drie meereizende personen; Alleen.
Bestel dan gratis het Dal Voordeel abonnement.

Wokmasters zevenaar korting, 10 korting vidaxl,


Sitemap