Top news

Dagelijks opzegbaar 6 jaar op rij de 'Beste Service Award. Contact over uw autoverzekering, heeft u vragen over uw offerte of lukt het niet om een berekening voor uw autoverzekering te maken dan kunt u ons..
Read more
Koop 2 make-up artikelen bij ICI paris en pak 25 korting Bestel Shiseido Zen eau de parfum nu met 25 korting bij ICI paris Bij aankoop van een Givenchy geur geeft ICI paris een gratis miniatuur Tot..
Read more

Korting kameleondorp


korting kameleondorp

naar bv Sneek (Sneekermeer Leeuwarden, de mummies in Wiuwert, Kameleondorp in Terherne, Aqua Zoo in Leeuwarden de waddeneilanden of de bossen in Gaasterland. Na een schitterende vaartocht over de Friese Meren geniet u tijdens een heerlijk diner nog na van een geweldige dag. Stavoren is de oudste Friese stad. Kameleondorp werd in 2014 verkozen tot Leukste uitje van Friesland.

korting kameleondorp

Bd Brochje / Logies en Ontbijt / Bed and Breakfast M kortingscode: 15 korting 17x deals live

Kleinschalige attracties, in Friesland zal je tevergeefs zoeken naar grote attractieparken en dierentuinen. Lunch en Beerenburg proeverij in Sneek. In de binnenstad geniet u van een heerlijke lunch. Ook de paardenstal is een bezoekje zeker waard! Prijzen: 25,00.p.p.n eristenbelasting, kinderen tot 12 jaar korting. Dagtochten, met dit 1-daagse arrangement vaart u in een Langweerder Sloep naar de mooie stad Sneek. Omschrijving programma: Instructie varen in een Langweerder Sloep. Het dorp bestaat uit een kerk, omringende huizen en verschillende boerderijen. Lunchpakket mee voor onderweg (optioneel lunch in Terherne). Via een puzzelroute varen naar Terherne. Ook brengt u een bezoek aan een authentieke distilleerderij, hier kunt u de Weduwe Joustra Beerenburg proeven. Dokkum is iets jonger, maar korting reizen na studenten ov wel een van de mooiste Friese steden.

Fonq kortingscode paypal
Nike korting voucher


Sitemap