Top news

Het contact was heel plezierig. Bedrijfsgegevens, website: Adres: Goorsteeg 46 6718 TA, plaats: Ede, telefoon: 31 (0). Met de cookies volgen wij en mogelijk derde partijen uw gedrag binnen onze site. Erg prettig en ook de helpdesk..
Read more
Pak deze korting, geldig t/m oktober 2018, shop hier alle sneakers onder. Kijk dus goed welke je kunt gebruiken! Meld je daarom ook nu aan en mis nooit meer een Douglas kortingscode! Je hoeft alleen maar de..
Read more

Continium met korting


continium met korting

of stop-motion films. Kom naar Continium discovery center voor een dag vol spannende ontdekkingen! Je komt handen en ogen tekort voor alle leuke doe-stations, waarmee je zelf ontdekt hoe de wereld in elkaar zit. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Continium korting! De BankGiro Loterij draagt bij aan de vernieuwing van de ExploreZone waarvan de opening is voorzien in juli 2019. Kenmerken van Continium Discovery Center, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Educatief, Kinderfeestjes, Musea. World OF bricks, ga op ontdekking in World Of Bricks: de stad is verdeeld in meerdere delen en biedt ruim 40 verschillende ontdek- en doe stations vol steentjes en meer. In Continium discovery center draait het om het ontdekken van de wereld van wetenschap en techniek. In Continium kun je oneindig veel zelf doen en beleven! Aan de hand van moderne presentatietechnieken wordt de vraag gesteld of de invloed van nieuwe ontwikkelingen op ons leven anders is dan vroeger.

Tickets voor Continium discovery center bij.
Mis deze dagje uit v eiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting, door al mee.
Ga op ontdekkingsreis bij Continium Discovery Center in Kerkrade.
Een leuk en leer zaam uitje over wetenschap en techniek!

Z8 kinderkleding met korting, T mobile verlengen korting, Kortingsbon 2dehands iphone kopen,

Toon beoordeling per criterium, sfeer. Op dit moment is er geen ticketverkoop met anwb voordeel. Oneindig veel beleven en doen, zelf experimenteren met wetenschap en ontdekken hoe de wereld in elkaar zit: niet alleen vandaag, maar ook in verleden en toekomst. Experimenteer zelf met wetenschap en ontdek hoe de wereld in elkaar zit: niet alleen vandaag, maar ook in het verleden en in de toekomst. Trek gerust een middag uit. In de vaste expositie gaat het over mijnbouw, zintuigen, techniek, voor ieder wat wils. Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, er zijn veel dingen die kinderen kunnen doen in het museum, dus neem genoeg tijd voor een bezoek. Voor kinderen is het echt een feest om naar het Continium te gaan. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Echt (0 beoordelingen) All in Echt is een evenementenlocatie waar ook voor een dagje uit heel veel te doen. Het is namelijk geen museum waar je alleen maar mag kijken en luisteren.


Sitemap