Top news

Lees meer, licht aan het einde van de tunnel: Grannys Finest, dat in juni failliet ging, maakt een doorstart. Lees meer, van CuraƧao tot Egypte werd mee gehaakt aan de langste vlaggetjesslinger ter wereld en dat allemaal..
Read more
Liefhebbers van pretparken, dierentuinen, musea en wellness arrangementen kunnen bij terecht voor een voordelig bezoek aan hun favoriete ontspanningsgelegenheid. Nog nooit was ik zo verrast over hoe leuk een museum kan zijn, niet alleen voor mij..
Read more

Korting entree mauritshuis


korting entree mauritshuis

zijn vrouw Sientje Mesdag-van Houten, staan allerlei prachtige werken tentoongesteld. Prijs/kwaliteitverhouding is plopsaland hasselt met korting niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld. Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, bezoek aan het Mautitshuis was zeer de moeite waard.

Dat mag de kijker zelf bedenken. An upgrade is not required, but is strongly recommended to improve your browsing experience on our website. De standaard collectie is prachtig om te bekijken. Een hapje eten kan in de brasserie. Nicolaes Tulp van Rembrandt, Het puttertje van Fabritius en De stier van Potter zijn permanent te zien in de intieme museumzalen van het zeventiende-eeuwse monument. Ruim tweehonderd topstukken van Hollandse en Vlaamse meesters hebben hun plaats in het klassieke interieur dat door de zijden wandbespanning, fonkelende kroonluchters en monumentale plafondschilderingen een aangename sfeer ademt. Je kunt eventueel afsluiten met een wandeling rond de Hofvijver. Kijk voor actuele prijzen op de Prijzen en tickets Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Helaas is deze tijdelijke tentoonstelling alweer afgelopen. Mauritshuis, toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Kaartjes besteld, naar de tentoonstelling geweest van Hollandse Meesters, de Britse collectie. Was geweldig Op dit moment is er geen ticketverkoop met anwb voordeel.


Sitemap