Top news

Beschrijving, met de Dagjes Uit app scan je snel gespaarde kortingsmunten van Jumbo Dagje Uit. Uit een poll onder ruim.000 deelnemers is gebleken dat dit de leukste en verrassende uitjes zijn: Burgers Zoo Leukste Dagje Uit 2017...
Read more
De tent zelf had betere tijden gekend, we trokken op de eerste dag al een bandje kapot, maar hij stond stevig en de inventaris was erg volledig. 29 m keuken met magnetron, gaskookplaat (4 pitten) en koffie..
Read more

Korting entree mauritshuis


korting entree mauritshuis

zijn vrouw Sientje Mesdag-van Houten, staan allerlei prachtige werken tentoongesteld. Prijs/kwaliteitverhouding is plopsaland hasselt met korting niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld. Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, bezoek aan het Mautitshuis was zeer de moeite waard.

Dat mag de kijker zelf bedenken. An upgrade is not required, but is strongly recommended to improve your browsing experience on our website. De standaard collectie is prachtig om te bekijken. Een hapje eten kan in de brasserie. Nicolaes Tulp van Rembrandt, Het puttertje van Fabritius en De stier van Potter zijn permanent te zien in de intieme museumzalen van het zeventiende-eeuwse monument. Ruim tweehonderd topstukken van Hollandse en Vlaamse meesters hebben hun plaats in het klassieke interieur dat door de zijden wandbespanning, fonkelende kroonluchters en monumentale plafondschilderingen een aangename sfeer ademt. Je kunt eventueel afsluiten met een wandeling rond de Hofvijver. Kijk voor actuele prijzen op de Prijzen en tickets Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Helaas is deze tijdelijke tentoonstelling alweer afgelopen. Mauritshuis, toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Kaartjes besteld, naar de tentoonstelling geweest van Hollandse Meesters, de Britse collectie. Was geweldig Op dit moment is er geen ticketverkoop met anwb voordeel.


Sitemap