Top news

Vergeet dan niet de aanbiedingen te bekijken, want ook hier kun je flink besparen op hele speciale wijnen. We doen dit op een discrete manier om zo onze wijn webshop te promoten en iedere liefhebber op de..
Read more
De allereerste stap is natuurlijk het plaatsen van je bestelling. Een optimale klanttevredenheid is dan ook waar Smartphoto altijd naar streeft! Op deze pagina is het slim om je bestelling te controleren. Zij zijn je graag..
Read more

Kortingskaarten tefaf


kortingskaarten tefaf

hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek. De beurs heeft dankzij het gevarieerde rexbo kortingscode en hoogwaardige aanbod een vaste plek in de agenda van zowel private als institutionele verzamelaars. Je komt hier klassieke werken van de oude meesters tegen, maar ook werken van de moderne kunstenaars die naam hebben gemaakt. Perrotin (Frankrijk Massimo De Carlo (Itali en, mazzoleni (Verenigd Koninkrijk) bij tefaf Modern, naast de groei van tefaf Design, waar in 2018 met.

Tefaf Maastricht Korting 2018kortingskaarten tefaf

Overige Tickets en Kaartjes
Aanbieding tefaf Maastricht
Mecc Maastricht - tefaf Maastricht 2018: Nieuwe preview-dagen
Tefaf Maastricht 2018: openingstijden en kaarten Kunst en Cultuur
Musea shoppen k op de Tefaf Het Financieele Dagblad

Kortingskaarten tierpark nordhorn, Kortingskaarten bottrop,

Toegangsbewijs, de kosten voor een toegangsbewijs voor Tefaf bedraagt. Zij straalden vaak internationale allure. Datum, vrijdag, programma 11-11.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en zoetigheden bij Leslie Smith Gallery (stand 437).30-12 uur: David Smith vertelt over highlights collectie 12-12.45 uur: Rondleiding langs enkele highlights op de beurs.45 uur: Rondwandelen op eigen gelegenheid. Wanneer je uit noordelijke richting komt gereden, kan je afslag 55 (Randwyck-mecc) nemen. Tefaf is de afkorting van The European Fine Art Fair en organiseert behalve in Maastricht ook twee edities in New York. Een belangrijke vernieuwing voor 2018 is een verruiming van het aantal dagen dat de beurs wordt gehouden. De adres- en contactgegevens zijn als volgt: Adres: Forum 100, 6229 GV Maastricht. Parkeren kan op én van de acht parkeerterreinen, waarvan 2 overdekte parkeergarages zijn. Ook met het openbaar vervoer is Tefaf goed bereikbaar. Nieuwsbrieven, volg ons via onze nieuwsbrieven.

kortingskaarten tefaf


Sitemap