Top news

Pak deze korting, december 2018, pME Legend t-shirt's koop je nu al vanaf 89,95. Verloopt op : 6 november 2018, geplaatst : 20 uur geleden. Geldig t/m oktober 2018, tommy Hilfiger kortingscode: ontvang 15 korting bij about..
Read more
Avonturenpark Hellendoorn past attractie aan om bijzondere reden. Los het memoryspel hieronder zo snel mogelijk op en win vier kaarten voor de Libelle Zomerweek! Wil jij Lars zijn show niet missen? We gaan op het Almeerderstrand..
Read more

Treinkaartje kopen met korting ov


treinkaartje kopen met korting ov

de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. U kunt er gratis (normaal 15,-) een Kids Vrij abonnement bij krijgen. Kids Vrij (gratis, maar de kaart kost eenmalig 7,50) ook nog een goede optie, en mag ze ook in de spits gratis mee. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Samenreiskorting is niet online verkrijgbaar. Wilt u voor.00 uur vertrekken, koop dan 2 kaartjes. Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, reist u met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij)? Een paar maanden terug kon je nog gewoon kaartjes kopen met 40 korting als je met iemand meereisde met een studentenreisproduct c&a korting of als iemand met een studentenreisproduct in het weekend reisde.

Kaartjes met 40 korting kopen bij het NS kaartautomaattreinkaartje kopen met korting ov

Dagretour Breda-Prinsenbeek / Den Bosch. De korting gaat pas vanaf.00 uur. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Dit kan bij de automaat. Houd uw OV-chipkaart opnieuw korting nijmegen voor de kaartlezer. Ga naar een oplaadpunt (of NS kaartautomaat) en laad uw OV-chipkaart.

Treinkaartje kopen met korting ov
treinkaartje kopen met korting ov

Appletiser kortingscode
King parking korting
Anwb korting tomtom
Ikea 30 korting


Sitemap