Top news

Als de baby is geboren hoef je alleen nog de laatste gegevens te wijzigen en je kunt je geboortekaartjes bestellen. Ideaal voor bij het diner en het staat heel leuk op tafel. En wilt u uitnodigingen laten..
Read more
In de Formule-X schiet je na de start binnen 2 sec. Geldig t/m januari 2019, met een groepsticket bespaar je tot 7 per persoon - Drievliet korting. Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste..
Read more

Kortingscode greetz gratis verzenden


kortingscode greetz gratis verzenden

van Bonprix ontvang je 5 korting, in de vorm van gratis verzending. 2 je post een flatlayfoto van het boek op jouw eigen facebookpagina, schrijft hierbij waarom je het een leuk boek vindt (supernieuwsgierig ben ik, i know) en tagt hierin Studio Lala zodat ik het kan zien. Mikadotaart moeilijk Benodigdheden: 300 gr boter / 300 gr bloemsuiker / 120 gr fondant chocolade / 120 gr melkchocolade / 7 eieren / doosje lange vingers / 3-6 doosjes mikadostokjes (afhankelijk van de grootte van de springvorm: hier 25 cm) / koffie of likeur indien. Hoogzwanger zijnde had ik geen zin om zelf heel veel werk op mij te nemen. Geen getreur, de wedstrijd loopt tot 15 januari dus vraag het boek onder de kerstboom en waag ook zeker je kans. Passen deze plantjes niet superschattig bij dinos.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Elk jaar rond Kerst maak ik enkele gratis feestprints om jouw kadootjes een WOW-factor te geven. Vorig jaar ontdekte ik dat de mama van Louis zijn maatje en ik een echt kinderfeestjes-team zijn. Decoratie: Dinos, of course, een ballonslinger in de vorm van een krans, de dino-feestprint, groene plantjes die ik nog had staan versierd met de toppertjes uit de feestprint. Zie hier enkele impressies. Pak deze korting, geldig t/m oktober 2018, bestel herenkleding nu in de Bonprix sale en bespaar tot. Je kunt ook contact opnemen via een online formulier of social media.

kortingscode greetz gratis verzenden


Sitemap