Top news

Volg hiervoor de stappen in de toepassing. Ga vervolgens naar het tabblad mijn park, mijn reservering en betaal het bedrag. Kan ik de app gebruiken zonder gebruikersnaam? Verblijven in én van de Center Parcs-parken van de Groep...
Read more
Schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief. Dat geldt ook voor afgeprijsde Sale schoenen uit onze outlet. Voor overige vragen of onduidelijkheden kan je natuurlijk ook bij ze terecht. Klik vervolgens op Ga verder. Het voordeel..
Read more

Spa sense kortingsbon


spa sense kortingsbon

verse salades. Ieder seizoen worden er mooie arrangementen en acties voor onze gasten bedacht, van een prachtige kleine aanbieding tot een dag die van het begin tot het einde is verzorgd. Hier ontvang je namelijk toegang tot alle sauna- en wellnessfaciliteiten, aangevuld met massages, deelname aan verschillende sessies zoals een opgieting, onbeperkt gebruik van doucheproducten en scrubzout en een salade of saté en nog veel meer!

Allemaal sauna's met unieke eigenschappen die allemaal zorgen voor jouw ontspanning. Kom tot rust, net onder Eindhoven ligt in Geldrop een verrassend mooi wellnessresort: SpaSense.

Groupon kortingsbon
Voorabonees18 kortingsbonnen
Karwei kortingsbonnen printen
Wifihouse kortingsbon

Je stapt in heerlijke baden, zoals het dompelbad, diverse kruidenbaden, een stoombad, voetenbad, whirlpool, zoutwaterbaden en zwembaden. Je reserveert apart een behandeling. Je komt dan extra tot rust. Bovendien ontvang je ook nog een leuk presentje! De toevoeging van mint maakt de sauna lekker verfrissend. Voor deze actie geldt per dag namelijk een beperkte beschikbaarheid. Het is ook mogelijk om van deze gerechten te genieten bij de open haard. 5 heerlijke arrangementen van SpaSense. Zwangerschap arrangement, als je zwanger bent ontspan 1dagactie.nl kortingscode je optimaal in de sauna. Bij SpaSense vind je, zowel binnen als buiten, bijzondere sauna- en wellnessfaciliteiten. Ontdek wat er nog meer in dit arrangement zit en geniet van een zonnig en relaxt uitje.


Sitemap