Top news

Vul de Kinderkleding-tekoop actiecode nu in en profiteer zo van een leuke korting op jouw bestelling. Ben je op zoek naar een totaal nieuwe garderobe voor de kinderen? Update Nog 1 dag geldig: 25 extra korting op..
Read more
Op Landal Stroombroek vind je een grote recreatieplas, een overdekt zwembad, een indoorspeelplaats, Sauna Palestra, bowlingbanen, de Bollo Kinderlcub en een restaurant/brasserie. Plof dan neer op én van de terrassen. Tenten, caravans en campers zijn welkom op..
Read more

Kortingsbon kasteel huis bergh


kortingsbon kasteel huis bergh

de herstelde tuinen van Kasteel Huis Bergh zijn te beluisteren in verschillende audiotours. Sinds kort is het mogelijk is om 7 dagen per week te trouwen in Huis Bergh en zelfs s avonds! Breng de mooiste dag van uw leven door in het meest sprookjesachtige kasteel van Nederland. Toelichting, geef een oordeel per criterium, sfeer. Er kan zelfs buiten getrouwd worden! Gesloten, nieuwjaarsdag, carnavalszondag 7 februari, 24 december, 1e kerstdag en 31 december. Kasteel Huis Bergh is een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie voor uw feest. Kasteel Huis BerghGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en Klantenbeoordeling Kasteel Huis Bergh (0 beoordelingen beoordeling plaatsen, geef je beoordeling, titel. Op gezette tijden zijn er mogelijkheden voor een rondleiding in de toren. En sinds kort produceert Wijngoed Montferland chateauwijnen van een bijzondere kwaliteit achter het kasteel. Inloggen, volwassene: 10,-.p.

kortingsbon kasteel huis bergh

Juli en augustus op dinsdag t/m vrijdag.00 uur.* 5 en 12 november en 3, 10 en 17 december rondleiding op zaterdag.00 uur.* 6 en 13 november en 4, 11 en 18 december t/m zondag van.30 -.30 uur. De bouwgeschiedenis gaat terug tot de 13e eeuw. Prijzen en tickets, er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Opeens ontvouwt zich het uitzicht op het middeleeuwse kasteel Huis Bergh. Leeftijd: 4 - 99 jaar, weergevoelig: Nee, museumkaart: Doen niet mee, rookbeleid: Verboden te roken. Kijk hier voor het volledige kortingsoverzicht. Op de voorburcht bevinden zich verdedigingstorens. Vakantie regio: Midden of Zuid, prijzen, volwassenen : Euro 13,50, kinderen 0 t/m 4 : Euro 0,00. In de verdedigingstoren een wapen- en muntverzameling. Middeleeuwse boeken met prachtige miniaturen, een verzameling vroeg-Italiaanse schilderijen, een 15e en 16e eeuwse portrettengalerij laat het ontstaan van het portret zien. Locatie: Kasteel Huis Bergh, adres: kortingscode deliveroo augustus 2018 Hof van Bergh 8, 's-Heerenberg, telefoonnummer. Het kasteel bevat een unieke laatmiddeleeuwse kunstverzameling, een munt- en een wapenkamer.

Feestdagen 1e en 2e paasdag 27 en 28 maart, 1e en 2e pinksterdag 15 en 16 mei en 2e kerstdag 26 december van.30 -.30 uur. Kijk hier voor actuele prijzen. Het kasteel wordt omringd door wallen en grachten. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. BankGiroLoterij 25 korting, meer beleven Kasteel Huis Bergh 's-Heerenberg. vakantie, voorjaarsvakantie 10 februari rondleiding.00.00 uur. Kasteelbezoek met Achterhoekse wijnproeverij.

Groupon kortingsbon, Fvr trading kortingsbon,


Sitemap