Top news

35 korting dagje Land van Jan Klaassen. Het Land van Jan Klaassen: speeltuinen, een poppentheater en een museum. Kinderen tot en met 1 jaar oud: gratis. Buiten spelen de kinderen op allerlei speeltoestellen, springkussens, een waterspeeltuin en..
Read more
Kortingscodes voor webwinkels zoals Bagageonline Geldig t/m januari 2019 Onze beste otto kortingscode Pak deze codeeyiz Geldig t/m september 2018 Kortingscode Bonprix voor 5 korting Pak deze code6fiu Met deze kortingscode van Bonprix ontvang je 5 korting..
Read more

Korting op entree toverland


korting op entree toverland

attracties gesloten? Bezoek nu deze Limburgse attractie met korting. Geldig t/m december 2017 5 korting op een Plopsa entreeticket. De jongste bezoekers van Toverland hebben hun eigen achtbaan in het Land van Toos. Daarnaast profiteren abonnementhouders van diverse abonnementsvoordelen. Behalve de leuke attracties zijn er namelijk ook nog een aantal spannende en vrolijke shows in het park. Kan ik een rolstoel huren/lenen in het park?

Je vindt hier ook een grote airtrampoline, een klimkasteel en bootjes voor de jongste bezoekers. Wanneer je je tickets vooraf via onze website koopt geniet je wel van 2,50 korting op het reguliere tarief. Hier kun je het abonnement ook direct online aanvragen. Vergelijkbare winkels Klik direct op én van deze shops om nog meer korting te vinden Verlopen Toverland kortingscodes en acties kortingscode alleen inkt.nl Helaas. Zijn de attracties gewoon geopend? De grootste publiekstrekker in dit deel van het park is de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux: Troy.korting op entree toverland

Kinderen onder de 90cm mogen gratis naar binnen en kinderen tussen de 90-120cm mogen met 10 euro korting naar binnen. Op 15 december dit jaar komt, toverland met een gloednieuwe en spannende zweefmolen, haal dus snel je kaartjes met korting! De klimhoed is een leuke attractie voor de jongere bezoekertjes, zij klauteren op hun manier naar de top om vervolgens met de glijbaan snel weer naar beneden te glijden. Op, dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor.


Sitemap