Top news

Bij bestellingen boven de 29,- of 59,- kies je een gratis cadeau. Scoor hier de bestsellers van Body en Fit Pak deze korting Oktober 2018 Ontvang een gratis 30 dagen plan van Body en Fit Pak deze..
Read more
Ondanks dat we pas net begonnen zijn met het verzamelen van kortingscodes hebben we nu al honderden codes voor hoge kortingen op producten en verzending in ons bestand zitten en daar komen er iedere dag weer..
Read more

Korting op entree toverland


korting op entree toverland

attracties gesloten? Bezoek nu deze Limburgse attractie met korting. Geldig t/m december 2017 5 korting op een Plopsa entreeticket. De jongste bezoekers van Toverland hebben hun eigen achtbaan in het Land van Toos. Daarnaast profiteren abonnementhouders van diverse abonnementsvoordelen. Behalve de leuke attracties zijn er namelijk ook nog een aantal spannende en vrolijke shows in het park. Kan ik een rolstoel huren/lenen in het park?

Je vindt hier ook een grote airtrampoline, een klimkasteel en bootjes voor de jongste bezoekers. Wanneer je je tickets vooraf via onze website koopt geniet je wel van 2,50 korting op het reguliere tarief. Hier kun je het abonnement ook direct online aanvragen. Vergelijkbare winkels Klik direct op én van deze shops om nog meer korting te vinden Verlopen Toverland kortingscodes en acties kortingscode alleen inkt.nl Helaas. Zijn de attracties gewoon geopend? De grootste publiekstrekker in dit deel van het park is de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux: Troy.



korting op entree toverland

Kinderen onder de 90cm mogen gratis naar binnen en kinderen tussen de 90-120cm mogen met 10 euro korting naar binnen. Op 15 december dit jaar komt, toverland met een gloednieuwe en spannende zweefmolen, haal dus snel je kaartjes met korting! De klimhoed is een leuke attractie voor de jongere bezoekertjes, zij klauteren op hun manier naar de top om vervolgens met de glijbaan snel weer naar beneden te glijden. Op, dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor.


Sitemap