Top news

De reacties kunnen betrekking hebben op de eerdere actie. Alleen te koop en te gebruiken tot en met, niet 27 april. Daarnaast kan je op alle binnenlandse treinreizen maximaal 3 personen met korting laten meereizen (door de..
Read more
Een 3-persoonskamer is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Verloopdatum (optioneel korting bij Slangenreizen? Stichting Garantiefonds Reisgelden Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Slangen Reizen is verantwoordelijk..
Read more

Watertuin schiedam openingstijden


watertuin schiedam openingstijden

op maat kan ook: bezoek onze showroom in Bleiswijk. Het Black light licht niet alleen het decor, maar ook de sticks en golfballen. Reserveringen verlopen direct via, crazy Golf Spijkenisse. Voor meer informatie over de vergaderatrieven en mogelijkheden? Heb je weinig tijd? U vindt bij Snoei alle houtproducten voor de tuin. KOI kaart Dranken, kOI kaart Gerechten.watertuin schiedam openingstijden

Bij woonboulevard Spijkenisse biedt Restaurant.
Watertuin, spijkenisse all inclusive restaurant voor ontbijt, lunch en diner: wok, sushi, grill, bbq, vis, vlees, salades.
Bij een blokhut of tuinhuis is het van belang dat deze kan worden aangepast op uw persoonlijke wensen.

Stuur een email naar [email protected] watertuin.nu, play and Diner Crazy Golf, crazy Golf geeft midget golf een hele nieuwe dimensie. Klik hier voor de tarieven * Crazy Golf Spijkenisse is niet op alle maandagen geopend, kijk op de site betreft de openingstijden, kinderen onder 4 jaar en jarige personen zijn gratis (op vertoon van legitimatie). Op rekening is mogelijk, mits de voorwaarden zijn voldaan. Jarige is helemaal gratis! Zoek je ff een gratis Wifi hotspot? Wil je iets organiseren bij, watertuin, spijkenisse? Alleen zin in een klein hapje? Gasten, die na het golven, bij ons komen eten, moeten zich melden met hun naam en kassabon van Crazy Golf.

Eerst eten en dan golven is ook mogelijk (wij bellen het door). Wil je alleen wat drinken? Watertuin, spijkenisse heeft een Play and Diner arrangement samengesteld, voor een vast bedrag een rondje Crazy Golf en een diner bij.


Sitemap