Top news

Als je een weekendje weg goedkoop wilt reserveren, dan zit je hier helemaal goed. Door onze site actief te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies en soortgelijke technologien. De kerstmarkten komen er weer..
Read more
De thuiswedstrijd tegen Ajax in het nieuwe seizoen betekent voor ons nu al dat de VIP ruimte is volgeboekt, zegt een van de medewerkers van. En ja, onder deze omstandigheden zal het ijsbuffet extra aandacht krijgen, zegt...
Read more

Golfbad oss korting


golfbad oss korting

vanaf 4 jaar 7,15 Kinderen t/m 3jr 4,05. Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Ons gekwalificeerde personeel draagt zorg voor een veilige, maar vooral prettige sfeer. Bewaarde advertenties in Mijn Marktplaats, de advertentie is toegevoegd aan je vergelijkingen in Mijn Marktplaats, de verkoper is toegevoegd aan. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Zwembad het Golfbad. Benieuwd naar de komende activiteiten? Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Zwembad het Golfbad en andere kortingen mist! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.golfbad oss korting

Bij de junior club verbeter je, je zwemtechnieken, je motorische ontwikkelingen en zelfvertrouwen in het bad. Golfbad Oss voor een dagje zwemmen, zwemles, kinderfeestjes, aqua sportief, zwangerschapszwemmen, ouder- kindinstuif of baby- peuterinstuif! Golfbad Oss kun je met het hele gezin een heerlijk dagje genieten.

Golfbad oss korting
golfbad oss korting

Melding verbergen, meer info. In het restaurant kunt u terecht voor een hapje of een drankje. Ook bieden wij een breed aanbod activiteiten voor jong en ouder. Voor de kleintjes zijn er de berenbaden; voor de groteren de drie spectaculaire glijbanen en voor iedereen is er het lekker warme water met een minimale hoeveelheid chloor. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Sinds 2010 is er een nieuw wedstrijdbad. Kenmerken van Zwembad Golfbad Oss, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Recreatiegebieden. Very good indoor swimming pool with wave possiblity. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Komt u zwemmen met een kindje dat nog niet kan zwemmen en heeft u geen zwembandjes?

Little wannahaves kortingscode, Twyst.nl kortingscode, Kpn 5 euro korting, 24/7 parking korting,


Sitemap