Top news

Wil je flink besparen bij het Safaripark Beekse Bergen? Je bespaart dus ruim 6 euro per kaartje. The happy family, Gezin Goede tip voor een dagje uit! Iedere provincie heeft zijn eigen dierenparken en veel van deze..
Read more
Naar het volledige onderzoek, ga naar onderzoeksarchief. Het voordeel voor jou is dat jij zelf niet meer op zoek hoeft om een bepaalde kortingscode te vinden. Bestel nu woonaccessoires. Sinds kort verkoopt m ook een groot assortiment..
Read more

Meereiskorting studenten ov


meereiskorting studenten ov

door Nederland reizen. Volwassenen betalen 50 euro per jaar voor een. Aanvankelijk toont de NS-webshop een prijs van 50 euro, pas aan het einde van het proces wordt de speciale jongerenprijs van 15 euro getoond. De Nederlandse Spoorwegen introduceert speciaal voor jongeren een extra voordelig Dal Voordeel abonnement. Het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is de uitkomst van een reeks gesprekken die NS met tieners heeft gevoerd. Ook mogen de tieners drie vrienden met samenreiskorting meenemen. Het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is online te koop. NS wijst erop dat jongeren tijdens de vakantie al langere tijd voordelig met de trein kunnen reizen.

Korting dell studenten

Het nieuwe abonnement is een proef en wordt in elk geval aangeboden tot en met Koster: Daarna gaan we met regionale vervoerders het abonnement evalueren. NS gaat het nieuwe product de komende periode onder de doelgroep bekend maken. NS zegt tegenover positief te zijn over de afgesloten proef en is gesprek met de overige vervoerders met als doel tot een vergelijkbaar (blijvend) aanbod te komen. Hiermee maken we de overgang van Kids Vrij naar volwassen abonnement ietsje zachter, zegt NS-woordvoerder Hessel Koster. Ze gaven aan vooral lastminute te kunnen kiezen voor de trein.

Meereiskorting studenten ov
meereiskorting studenten ov


Sitemap