Top news

De terugvlucht gaat op zondag om 16:00 uur vanaf Mallorca naar Eelde. Thule Case Logic, verloopt op om 22:59, arena. Toch kunnen we er niet omheen, elke maand moeten een aantal vaste kosten betaald worden. In de..
Read more
Ook deze laminaat variant is er in verschillende soorten, dus bekijk snel ons eiken laminaat assortiment. Alle antwoorden kun je vinden op onze informatiepagina over laminaat. Door bepaalde keuzes te maken, kun jij het huis geheel naar..
Read more

Meereiskorting studenten ov


meereiskorting studenten ov

door Nederland reizen. Volwassenen betalen 50 euro per jaar voor een. Aanvankelijk toont de NS-webshop een prijs van 50 euro, pas aan het einde van het proces wordt de speciale jongerenprijs van 15 euro getoond. De Nederlandse Spoorwegen introduceert speciaal voor jongeren een extra voordelig Dal Voordeel abonnement. Het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is de uitkomst van een reeks gesprekken die NS met tieners heeft gevoerd. Ook mogen de tieners drie vrienden met samenreiskorting meenemen. Het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is online te koop. NS wijst erop dat jongeren tijdens de vakantie al langere tijd voordelig met de trein kunnen reizen.

Korting dell studenten

Het nieuwe abonnement is een proef en wordt in elk geval aangeboden tot en met Koster: Daarna gaan we met regionale vervoerders het abonnement evalueren. NS gaat het nieuwe product de komende periode onder de doelgroep bekend maken. NS zegt tegenover positief te zijn over de afgesloten proef en is gesprek met de overige vervoerders met als doel tot een vergelijkbaar (blijvend) aanbod te komen. Hiermee maken we de overgang van Kids Vrij naar volwassen abonnement ietsje zachter, zegt NS-woordvoerder Hessel Koster. Ze gaven aan vooral lastminute te kunnen kiezen voor de trein.

Meereiskorting studenten ov
meereiskorting studenten ov


Sitemap