Top news

Visit, global rank, daily visitors, daily pageviews, pageviews per user 0, rating, status. Welke stoute schoen trek jij aan? DNS Records, nameservers t t host value ttl 14390 host value ttl pri host value ttl t 14399..
Read more
Deze punten kun je weer inwisselen voor extra korting. Internationale bezorging: Je kunt je pakket in onderstaande landen laten bezorgen (dit kan tot ongeveer 10 werkdagen duren Belgi, finland, litouwen, sloveni, bulgarije, frankrijk, malta. Voor consumenten..
Read more

Ns kaartje met korting kopen


ns kaartje met korting kopen

en 1, 2, 3 of 4 stuks. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Je kunt je treinkaartje kopen door je OV-chipkaart te gebruiken, maar je kunt ook een fysiek papieren treinkaartje uit de automaat of bij de balie op NS-stations halen. Bovenop is een bord geplaatst met "Saldo en bestellingen".

Met ophalen van een bestelling wordt in dit verband bedoeld het op de kaart zetten van een vooraf via internet besteld en betaald reisproduct of saldo. Tot en met 31 juli kun je gebruik maken van de 2 enkeltjes voor. Eenmalige chipkaarten voor de dag zelf: enkele reis vol tarief, voor 1 meer dan de volle prijs bij op saldo reizen retour vol tarief, voor 1 meer dan de volle prijs bij op saldo reizen Dagkaart, voor 1 meer dan de geladen versie Eenmalige chipkaarten. In 2009 werden de bestemmingscode-automaten vervangen door een type met aanraakscherm. Er zijn varianten met 40 en 100 korting op het Nederlandse traject alsmede varianten met RailPlus korting. Kaartautomaat van de Nederlandse Spoorwegen op station. De reiziger plaatst de OV-chipkaart bij het roze OV-chipkaartlogo. De concessie voor het Hoofdrailnet bepaalt: Indien de regionale treinvervoerders, respectievelijk de verantwoordelijke decentrale overheden, op de door hen bediende stations vervoerbewijzen naar alle stations in Nederland willen verkopen dan verleent NS hieraan haar medewerking door het tegen redelijke voorwaarden leveren van kaartautomaten, voor zover.

Als student mag je in de week of het weekend gratis gebruikmaken van het treinvervoer van. 1 Bankbiljetten kunnen niet gebruikt worden. Deze automaat was vaak defect en erg gevoelig voor vandalisme. Treinkaartje kopen: buitenland, wil je reizen naar het buitenland en wil je een internationaal treinkaartje kopen? Je mist geen enkele interessante korting meer door je in te schrijven voor de nieuwsbrief! Betaalwijzen bewerken Er kan met een pinpas betaald worden, en, alleen bij de automaten met een bolle voorkant en rechts boven het scherm een gleuf, ook met munten. Na inworp van een of meer guldens, die men moest horen vallen, kon men na 3 tellen wachten aan een schuif trekken en de opgevouwen kaart uit de automaat trekken. Ingecheckt kaartschrijfhandelingen verrichten bij de kaartautomaat geeft soms complicaties, bijvoorbeeld opladen terwijl men ingecheckt.

ns kaartje met korting kopen


Sitemap