Top news

Kinderen 4 t/m 12 : Euro 1,00. Prijzen, de aangepast Kerstprijzen voor All you can eat sushi diner lunch: 27,80 per persoon exclusief onbeperkte drankconsumptie voor 2,5 uur 35,80 per persoon inclusief onbeperkte drankconsumptie* voor 2,5 uur..
Read more
Welke soorten vakanties en reizen biedt TUI aan? Wat is er fijner dan spontaan besluiten om op vakantie te gaan? TUI Discover your smile! Ook voor alle soorten vliegvakanties ben je bij TUI aan het juiste adres...
Read more

Omniversum korting ooievaarspas


omniversum korting ooievaarspas

Pathé Scheveningen. Geniet tijdens een bezoek niet alleen van een film maar ook van het uitgebreide assortiment in onze horeca en winkel. Of een kinderfeestje in Omniversum? De korting geldt niet op imax voorstellingen. Lees meer over ticketprijzen en arrangementen.

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Bezoekersinfo, plan je bezoek aan Omniversum met informatie over prijzen, openingstijden, faciliteiten, route en parkeren en arrangementen. Cadeaubonnen, verras familie of vrienden met cadeaubonnen voor Omniversum of met een combinatiearrangement voor een film en een van onze horecapartners. Ben je binnenkort jarig en wil je een heel bijzonder feestje geven? De ontvanger bepaalt zelf datum, tijd en film.

King parking korting, Next level kortingscode,

De tickets kunnen alleen op de dag van het bezoek worden afgehaald. Kortingsacties gelden niet bovenop deze reductie. U betaalt het volledige bedrag bij de eerste attractie die u bezoekt en ontvangt een voucher voor gratis toegang pathe thuis kortingscode juli 2018 voor de tweede attractie van de combinatie. We gebruiken cookies en andere technieken om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken of wanneer je op ok klikt gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. De korting is alleen geldig op een regulier ticket voor volwassenen, niet geldig op een kinderticket.


Sitemap