Top news

Standaard lage prijzen, bij Bonprix profiteer je standaard van lage prijzen op heel veel mode. Zo kun je dus wel erg goedkoop je garderobe uitbreiden met de mooiste kleding en maak je heel voordelig je woonkamer gezellig..
Read more
Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Lees ook op Business Insider, je hypotheek oversluiten om nu te..
Read more

Omniversum korting ooievaarspas


omniversum korting ooievaarspas

Pathé Scheveningen. Geniet tijdens een bezoek niet alleen van een film maar ook van het uitgebreide assortiment in onze horeca en winkel. Of een kinderfeestje in Omniversum? De korting geldt niet op imax voorstellingen. Lees meer over ticketprijzen en arrangementen.

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Bezoekersinfo, plan je bezoek aan Omniversum met informatie over prijzen, openingstijden, faciliteiten, route en parkeren en arrangementen. Cadeaubonnen, verras familie of vrienden met cadeaubonnen voor Omniversum of met een combinatiearrangement voor een film en een van onze horecapartners. Ben je binnenkort jarig en wil je een heel bijzonder feestje geven? De ontvanger bepaalt zelf datum, tijd en film.

King parking korting, Next level kortingscode,

De tickets kunnen alleen op de dag van het bezoek worden afgehaald. Kortingsacties gelden niet bovenop deze reductie. U betaalt het volledige bedrag bij de eerste attractie die u bezoekt en ontvangt een voucher voor gratis toegang pathe thuis kortingscode juli 2018 voor de tweede attractie van de combinatie. We gebruiken cookies en andere technieken om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken of wanneer je op ok klikt gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. De korting is alleen geldig op een regulier ticket voor volwassenen, niet geldig op een kinderticket.


Sitemap