Top news

Kijk dan zeker naar deze aanbiedingen! Op deze pagina vindt u leaseauto's met aanbiedingsprijzen. Ook zijn er voordelige tarieven op voorraadmodellen van de EcoSport en Kuga. De afgebeelde illustratie kan afwijken van de hierboven beschreven modellen. Zorgeloos..
Read more
Deze dagtochten vinden niet dagelijks plaats dus check wel de beschikbaarheid. De Spido brengt je ook naar de havens en voor je het weet vaar je midden tussen het drukke havenverkeer. Deze rondvaart van de Spido geeft..
Read more

Omniversum korting ooievaarspas


omniversum korting ooievaarspas

Pathé Scheveningen. Geniet tijdens een bezoek niet alleen van een film maar ook van het uitgebreide assortiment in onze horeca en winkel. Of een kinderfeestje in Omniversum? De korting geldt niet op imax voorstellingen. Lees meer over ticketprijzen en arrangementen.

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Bezoekersinfo, plan je bezoek aan Omniversum met informatie over prijzen, openingstijden, faciliteiten, route en parkeren en arrangementen. Cadeaubonnen, verras familie of vrienden met cadeaubonnen voor Omniversum of met een combinatiearrangement voor een film en een van onze horecapartners. Ben je binnenkort jarig en wil je een heel bijzonder feestje geven? De ontvanger bepaalt zelf datum, tijd en film.

King parking korting, Next level kortingscode,

De tickets kunnen alleen op de dag van het bezoek worden afgehaald. Kortingsacties gelden niet bovenop deze reductie. U betaalt het volledige bedrag bij de eerste attractie die u bezoekt en ontvangt een voucher voor gratis toegang pathe thuis kortingscode juli 2018 voor de tweede attractie van de combinatie. We gebruiken cookies en andere technieken om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken of wanneer je op ok klikt gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. De korting is alleen geldig op een regulier ticket voor volwassenen, niet geldig op een kinderticket.


Sitemap