Top news

Je wordt dan doorgestuurd naar een formulier. Als je het avondeten voor komende week nou baseert op de acties, dan kom je zeker goedkoper uit dan normaal. Wees je wel bewust van de geldigheidsduur van de actiecodes...
Read more
Het ligt er dus maar net aan voor welke benaming de betreffende webwinkel kiest. Gezamenlijk fietsten de Nederlanders ruim.000 bij elkaar. Ben jij van plan om online een artikel te bestellen? Wij raden jou aan om je..
Read more

Margriet winterfair kaartjes met korting


margriet winterfair kaartjes met korting

een kopje koffie of heerlijke lunch. Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Tevens krijg je bij de ingang een Margriet-shopper, deze is op te halen in de Central Entree. Een feestelijke- en smakelijke aangelegenheid! Na 22 november zijn de tickets 19,95. Jouw filters, tickets en Kaartjes, loading. Dit jaar vindt het sfeervolle en tevens overdekte winterfeest plaats van 23 t/m 29 november 2018 in de Brabanthallen te Den Bosch. Je hoeft je dus niet in te houden! Wie een fan is van interieur en lifestyle of dit nu mode of beauty is, voelt zich hier als een vis in het water.

Wehkamp kortingscode pepper
Royaums korting
Leenbakker kortingsdagen

Als Margriet-abonnee krijg je nu zeven euro korting op je ticket voor Margriet Winter Fair. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Van sieraden maken tot bloemschikken! Verzilver vast jouw ticket naar het evenement. Het programma bestaat verder uit voorlees- en signeersessies, muzikale optredens en een spetterende modeshow met de leukste mode voor de feestdagen! Deze korting is geldig van 3 september t/m 22 november 2018. Zin om de dag gelijk goed te starten? Reis dus af naar het altijd gezellige zuiden en beleef een inspirerende dag vol met mode-, beauty- culinaire trends. Een villa vol verrassingen. Margriet Winter Fair is: - Mode Beauty - Artiesten Schrijvers - Kerst Sfeer - Culinair Lekker - Shoppen Inspiratie, bekijk hier het hele programma! Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 23 t/m donderdag 29 november 2018 in de Brabanthallen s-Hertogenbosch en is dagelijks geopend van.00 t/m.00 uur. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.


Sitemap