Top news

Kies hiervoor in het betaalmenu voor de optie "Cadeaukaarten". Niet geldig in combinatie met andere lopende deals. Geldig t/m januari 2019, bever korting: bespaar 20 op alle broeken. Profiteer met de Bever Card Met de Bever Card..
Read more
tot 11,25 Groupon Nu 5 - 20 korting met de kortingscode bij Groupon lees meer. U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden: Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie..
Read more

Paperpassion korting


paperpassion korting

op Paper Passion 3 keer per dag gegeven en kost 15 per persoon. Liefhebbers van handlettering, papiervouw en -snijkunsten (zowel beginners als gevorderden) en kalligrafie kunnen hun hart ophalen. Normaal kost de kit 16,95 en wordt het per post opgestuurd. Voor bezoekers van Paper Passion is het mogelijk om een 'blotted line'-starters kit te kopen voor maar 12! Geen stress, er zijn dit jaar honderd persoonlijke schetsboeken te bekijken.

paperpassion korting

Sauna sare korting
Efteling bosrijk korting anwb
Zalando retourneren kortingscode

Wil je kortingscode lidl online zeker zijn van een kit dan kun je het vooraf kopen. Ervaring leert dat de Paper Den starter kits heel snel verkocht worden op beurzen. Rondslingerende briefjes, krabbels, boodschappenlijstjes, verjaardagkalenders. Voor het evenement Paper Passion moet je zelf een apart kaartje kopen. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden.


Sitemap