Top news

Naar de actie, geldig vanaf 15 Okt t/m Pak je voordeel met deze tijdelijke aanbiedingen van. BbqwinQel verkoopt talloze soorten barbecues. Bestellingen boven de 20 worden gratis verzonden. Naar de actie, geldig vanaf 2 Okt t/m..
Read more
Je kan soms wel een gratis kortingsabonnement krijgen op je OV-chipkaart, bijvoorbeeld met het Uitgestudeerd aanbod van de NS, dat geldt voor studenten die net klaar zijn met studeren en geen studenten OV-chipkaart meer hebben, omdat het..
Read more

Paperpassion korting


paperpassion korting

op Paper Passion 3 keer per dag gegeven en kost 15 per persoon. Liefhebbers van handlettering, papiervouw en -snijkunsten (zowel beginners als gevorderden) en kalligrafie kunnen hun hart ophalen. Normaal kost de kit 16,95 en wordt het per post opgestuurd. Voor bezoekers van Paper Passion is het mogelijk om een 'blotted line'-starters kit te kopen voor maar 12! Geen stress, er zijn dit jaar honderd persoonlijke schetsboeken te bekijken.

paperpassion korting

Sauna sare korting
Efteling bosrijk korting anwb
Zalando retourneren kortingscode

Wil je kortingscode lidl online zeker zijn van een kit dan kun je het vooraf kopen. Ervaring leert dat de Paper Den starter kits heel snel verkocht worden op beurzen. Rondslingerende briefjes, krabbels, boodschappenlijstjes, verjaardagkalenders. Voor het evenement Paper Passion moet je zelf een apart kaartje kopen. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden.


Sitemap