Top news

Haal uw gloednieuwe laptop uit de verpakking en u kunt in een kwestie van seconden aan de slag. Voor een aantal van bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag en statistieken noodzakelijk. Google Analytics en, wordpress..
Read more
Als je niet bekend bent met het vinden en toepassen van kortingsboncodes online van Maybelline, maak je geen zorgen; dit artikel maakt je van een newbie tot een expert in een mum van tijd. De getoonde on-line..
Read more

Korting op verzekering met alarm


korting op verzekering met alarm

diefstal, inbraak of joyriding niet gedekt. VbV-SCM startonderbreker met eigen autorisatie (voorheen SCM Klasse 1). Met Univé Pechhulp wordt uw motor als dat kan door de hulpdienst ter plekke gerepareerd. Een Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (voorheen SCM klasse 3) uitgerust met detectoren in de auto. Een VbV-SCM alarmsysteem met hellinghoekdetectie. Dan kunt u uw dekking uitbreiden met 3 jaar Aanschafwaardegarantie. Info Nieuwwaardegarantie 3 jaar Aanschafwaardegarantie, wilt u uw tweedehands motor All Risk verzekeren? Feenstra is sinds 2001 onderdeel van Nuon.

LoJack track trace systeem, een voertuigvolgsysteem ontwikkeld om de locatie van uw auto snel, nauwkeurig en efficint terug te vinden. Een VbV-SCM startonderbreker met eigen autorisatie en een LoJack track trace systeem. U gaat nu door naar de website van Feenstra. Hoe duurder en jonger de auto is, hoe hoger de eisen zijn. De alarmeisen zijn afhankelijk van de cataloguswaarde en de leeftijd van uw auto. Geen alarmeisen boven.000, zie verderop.

De politie en opsporingseenheden maken gebruik van dit systeem om gestolen auto's op te sporen. Geen alarmeisen, auto's tussen tussen.000.000. U kunt de WA, Beperkt Casco of de All Riskverzekering naar wens uitbreiden met de volgende dekkingen: Rechtshulp Verkeer, met Rechtshulp Verkeer krijgt u deskundige juridische bijstand bij juridische kwesties rond uw motor. Feenstra verzorgt voor Nuon de adviesafspraken, installatie en service voor cv-ketels, cv-ketelonderhoud, ventilatie, zonnepanelen en huisbeveiliging. Oorspronkelijke cataloguswaarde, auto's jonger dan 4 jaar oud. VbV-SCM voertuigvolgsysteem (voorheen SCM klasse 4/5). Univé Pechhulp, univé is er ook als u pech heeft. Uw auto moet minimaal én van de volgende alarmsystemen heos korting hebben. Eigen risico tijdens inbouwperiode, binnen 10 werkdagen na de ingangsdatum dient uw auto van het vereiste alarmsysteem voorzien te zijn. Een elektrisch systeem met ten minste een dubbele automatisch inschakelende blokkering: een onderbreking van de startmotor en een andere, extra blokkering, meestal op de brandstofvoorziening. Auto's ouder dan 4 jaar oud tot.000, geen alarmeisen, geen alarmeisen tussen.000 t/m.000, zie verderop.


Sitemap