Top news

Sommige hotels zijn uitgesloten voor deze korting. Belastingen, toeslagen en andere extra kosten). Om de code te activeren, klik op je op de blauwe knop Coupon inwisselen. Belastingen, toeslagen en eventuele extra kosten). Geldig t/m december 2018..
Read more
Ontbijt en minibar, mèt raam zeezicht, 2 pers. Wat dacht u van golfen in een golfsimulator. Natuurlijk laten wij u niet zomaar van het schip vertrekken zonder een stevig en uitgebreid ontbijt. In het Buffet restaurant heeft..
Read more

Brugge kortingskaart


brugge kortingskaart

Heilig Bloed en het Belfort. De beiaard met 47 klokken speelt regelmatig een mooi melodietje. Gratis parkeren, verblijfsduur prijzen 2 dagen vanaf 64,50 per persoon 3 dagen vanaf 99,- per persoon, reispartner. De Doe Goed Pas is een kortingskaart voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in een organisatie die gevestigd en/of actief is in Brugge. Hierbij maak je een virtuele tocht door middeleeuws Brugge.

In dit Gruuthusemuseum is veel kunst omtrent de geschiedenis van deze welgestelde periode van Brugge te aanschouwen. De stijlen variren van zeer oude tot moderne kunst. Zijn vader was hovenier van de welgestelde familie Vande Walle aan wie het woonperceel toebehoorde. Je wordt door verschillende trechnieken meegenomen naar de tijd van Jan van Eyck. En als laatste krijgen ook alle mantelzorgers die recht hebben op de mantelzorgpremie bij Dienst Welzijn, een pas toegestuurd. nl, hospitaalmuseum, vlakbij de Onze-Lieve-Vrouwe kerk is een ziekenhuis uit de twaalfde eeuw te bezoeken.

By secretariaathrb on ( 0) Discoverbruges is een geregistreerd merk van Hotels Regio. Aan de rand van de historische binnenstad van Brugge biedt Velotel Brugge een rustig toevluchtsoord, weg van de drukte van het kosmopolitische centrum. Stadsplattegrond Brugge Kortingskaart Brugse musea.


Sitemap