Top news

In en in het hoogseizoen is het zaak op tijd je favoriete cottage te boeken, vooral gezinnen met kinderen zijn dol op de vakantieparken met subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en kidsclub. Neem een duik in de subtropische..
Read more
Een bepaald percentage korting vanaf een bepaald aankoopbedrag. Werkt bij besteding vanaf 100. Onze missie is om een zo compleet mogelijk beeld van kortingscodes en andere acties te geven. Bezoek de winkel en pak je korting Geldig..
Read more

Trein korting


trein korting

Ga samen op stap, een dagje winkelen of op bezoek bij vrienden/familie. Kruidvat treinkaartjes (juli 2017) Vanaf maandag 17 juli t/m bestelt u bij Kruidvat goedkope treinkaartjes voor 13,99. Te gebruiken van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend en op feestdagen de hele dag. De NS Meereisretour is geldig studentenkaart korting kinepolis t/m 24 februari 2018 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Geldig in treinen van alle vervoerders in Nederland in de periode t/m Meer over de: NS dagretour 23 (incl lunch Burger King)! Trein naar Antwerpen 17,50 T/m boekt u treintickets naar Antwerpen voor 17,50 ( 35 retour). NS Superdal Dagkaart 16 Bestel van 19 februari t/m 04 maart de NS Superdal Dagkaart bij de Spoordeelwinkel voor 16 en reis vanaf 11:00 uur op een doordeweekse dag in de reisperiode t/m een hele dag onbeperkt met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis. U bestelt de 2-persoons NS Zomertoer voor 29 (2e klas) en 39 (1e klas waarmee u samen een dagje retour reist op een traject naar keuze.

Trein korting
trein korting

Ook zul je 1,50 per persoon per nacht toeristenbelasting moeten betalen. Als onderdeel van kortingsblad spoor bestelt u sanadome korting veronica een NS Meereisretour Deventer/Den Haag voor 8,95. Klik op de onderstaande link. Hotel Asteria Venray ligt vlakbij de Duitse grens dus je kunt er eventueel nog een dagje Duitsland aan vastplakken! Meer over: NS Spoordeelwinkel! Voor maar 2 per maand! In februari 2018 bestelt u een set van 2 losse treinkaartjes (enkele reis) voor. U bestelt de NS Dagretour online en is geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag.


Sitemap