Top news

Een percentage berekenen percentage/100 x bedrag, voorbeeld: Hoeveel is 20 van 500 euro? Bijvoorbeeld: wat is 40 van 20? Zo eenvoudig is het! Soms willen we de verhouding weergeven tussen 2 getallen. De rok kostte eerst. Deze.9..
Read more
Jullie hebben de bestelling perfect afgewerkt, lof voor jullie! Daar past deze mooi bij. Aanbiedingen waar u iets aan heeft. Wilt u op de hoogte blijven en meeprofiteren van deze topdeals? Ik wist niet dat er verschillende..
Read more

Korting historische driehoek


korting historische driehoek

naar Medemblik. Neem een kijkje in het seinhuis waar de seinen en wissels worden bediend of in de werkplaats bij de grote stoomlocomotieven. Deze aanbieding geldt alleen wanneer er gestart wordt in Enkhuizen. . Je maakt een reis langs de mooie oude stations van Opperdoes, Twisk en Wognum.

Let op 2: reserveren via de website van Museumstoomtram is verplicht en op basis van beschikbaarheid. Bekend is locomotief Bello, maar er ici paris heren parfum aanbieding zijn er meer! De stoomtrein maakt onderdeel uit van de Historische Driehoek, waarbij je met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik gaat, met de boot van Medemblik naar Enkhuizen reist en tot sluit van Enkhuizen terug naar Hoorn gaat met de 'gewone' trein. Kijk op voor de dienstregeling. De tentoonstelling de Tijdlijn geeft een goed kijkje in de in de geschiedenis van de stoomtrein en de Museumstoomtram! Museumterrein, kom ruim op tijd, want dan heb je nog even de tijd om het Museumterrein in Hoorn te ontdekken. Een complete dag uit langs drie prachtige historische plaatsen aan het IJsselmeer! Daarom is er voor kinderen de ontdekkingstocht Stoomsafari ontwikkeld.

Stoomtram Hoorn Medemblik korting: Er zijn 4 geldige aanbiedingen beschikbaar!
voor een reis door de Historische Driehoek Hoorn-Enkhuizen- Medemblik.
(English) Visit the historic triangle in Holland by historic steamtram and boat an d discover the real history of Holland.
Book your seat here now!
De spoorweg uit 1887 verbindt de leukste historische attracties van deze historisc he driehoek.


Sitemap