Top news

Restaurant Parkheuvel van Erik van Loo heeft een speciaal Top Chef Menu tijdens de nieuwste actie van Iens: drie gangen en vier amuses voor 47,50. Dat is ons doel. Meer informatie over cookies op vind je in..
Read more
Goud zoeken en een schatkistje verven. De jarige job en zijn of haar vriendjes kunnen in de avontuurlijke dierenwinkel op de foto met een dier. Kortingscode avonturiashop en speciale aanbiedingen 2018 - oktober. Een goede koop met..
Read more

Korting historische driehoek


korting historische driehoek

naar Medemblik. Neem een kijkje in het seinhuis waar de seinen en wissels worden bediend of in de werkplaats bij de grote stoomlocomotieven. Deze aanbieding geldt alleen wanneer er gestart wordt in Enkhuizen. . Je maakt een reis langs de mooie oude stations van Opperdoes, Twisk en Wognum.

Let op 2: reserveren via de website van Museumstoomtram is verplicht en op basis van beschikbaarheid. Bekend is locomotief Bello, maar er ici paris heren parfum aanbieding zijn er meer! De stoomtrein maakt onderdeel uit van de Historische Driehoek, waarbij je met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik gaat, met de boot van Medemblik naar Enkhuizen reist en tot sluit van Enkhuizen terug naar Hoorn gaat met de 'gewone' trein. Kijk op voor de dienstregeling. De tentoonstelling de Tijdlijn geeft een goed kijkje in de in de geschiedenis van de stoomtrein en de Museumstoomtram! Museumterrein, kom ruim op tijd, want dan heb je nog even de tijd om het Museumterrein in Hoorn te ontdekken. Een complete dag uit langs drie prachtige historische plaatsen aan het IJsselmeer! Daarom is er voor kinderen de ontdekkingstocht Stoomsafari ontwikkeld.

Stoomtram Hoorn Medemblik korting: Er zijn 4 geldige aanbiedingen beschikbaar!
voor een reis door de Historische Driehoek Hoorn-Enkhuizen- Medemblik.
(English) Visit the historic triangle in Holland by historic steamtram and boat an d discover the real history of Holland.
Book your seat here now!
De spoorweg uit 1887 verbindt de leukste historische attracties van deze historisc he driehoek.


Sitemap