Top news

Over het algemeen zie je in je winkelmandje of tijdens het betaalproces een speciaal veld, waarin je de code kunt plakken. Hoe het werkt:- Bij een deelnemend restaurant kun je digitale stempels krijg. Wil je hiervoor..
Read more
Voorwaarden combinaties De genoemde prijzen zijn reductietarieven. Vier je feestje in Omniversum! Omniversum is makkelijk te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer. . Voorwaarden, de korting is alleen geldig in Pathé Spuimarkt, Pathé Buitenhof en..
Read more

Smart parking schiphol korting


smart parking schiphol korting

en vertrekt u vanaf Schiphol voor, dan ontvangt u met de kortingscode. Schiphol Smart Parking is al vanaf 2 dagen parkeren of langer de meest goedkoopste manier van parkeren op Amsterdam Airport Schiphol. U reserveert een plek in de garage door middel van het aankruisen van de optie bij uw Smart Parking reservering. De prijs van Smart Parking is afhankelijk van drukte en verschilt per tijd. De hoogte hiervan is afhankelijk van drukte en verschilt per periode.

Smart parking schiphol korting
smart parking schiphol korting

Betalen kan met iDeal of creditcard. En ben je lid van de anwb? Meer info over anwb voordelen of parkeren op Schiphol. Dus geen gesleep met tassen en koffers over het terrein. Op deze manier vind je sneller alle kortingscodes in het overzicht.


Sitemap