Top news

Bezorging bij iemand anders Je kunt een gepersonaliseerd cadeau nu ook bij de ontvanger thuis laten bezorgen. Met liefde handgemaakt voor jou, supersnelle levering, naam. Van kraamcadeaus tot communiecadeaus. Blijf dan via je eigen 'MySurprise' account..
Read more
Kijk op: OV Voordeel abonnement, oV Vrij abonnement. Een overnachting in het centrum van Gelsenkirchen in een 3 sterren hotel. Dit NS abonnement is erg geschikt voor mensen die in vooral in de weekenden of de daluren..
Read more

Korting dalurenkaart


korting dalurenkaart

morgens tot.00 uur de volgende dag, tijdens het weekend de hele dag, in de maanden juli en augustus de hele dag. In dit geval wordt deze gratis verstrekt. Info Bestel, het treinkaartje is doordeweeks niet geldig tussen 6:30 9:00 uur en tussen 16:00 18:30 uur. De Keuzedag VDU geeft vrij reizen op doordeweekse dagen na de ochtendspits, in het weekend de hele dag. In het weekend kun je heel de dag reizen.korting dalurenkaart

Bespaar met 8 NS kortingscodes en acties voor oktober 2018. Ontvang nu 50 korting bij NS via.korting dalurenkaart

Profiteer altijd van korting! In 1979 voerde de NS de NS-Kortingkaart. Deze bood alle dagen en uren 50 korting op enkele reizen, 40 op retours en 25 op week- en maandabonnementen. NS Dalurenkaart (ActieVanDeDag) Verkoop: tijdelijk (opop Reisperiode: t/m 31 december 2018; Geldig in de daluren; Op maandag t/m vrijdag vr 06:30 uur, tussen 09:0016:00 uur en tussen 18:30-04:00 uur. Treinkaartje met korting Regelmatig worden er goedkope treinkaartjes aangeboden via bijvoorbeeld Kruidvat, Albert Heijn en Blokker.

De keuzedagen de iets prijzigere dag-voordeelurenkaarten te kopen. Voor een internationale reis mag namelijk niet ingecheckt of uitgecheckt worden. De looptijd van uw abonnement is 1 jaar. Direct bestellen, wanneer reist u precies met korting? U dient Kids Vrij apart te bestellen. Prijs: 19,-, te koop via: ActievandeDag website, geldig bij treinen van: NS, Arriva, Connexxion, Syntus en Breng. De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 31 december 2018. De huidige actie is niet geldig in de ochtend én avondspits. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. 6, bij een Voordeelurenabonnement kan een, railPluskaart gekocht worden.


Sitemap