Top news

Via haar verschillende social media kanalen worden de laatste nieuwe toevoegingen aan haar assortiment gedeeld en bovendien wordt ook de meest actuele Wehkamp actie steeds voorgesteld. Concreet betekent dit dat je er voor kan kiezen om de..
Read more
Deze dien je voor in te leveren en deze nbsp;Kortingscode voor 25 euro korting is geldig op alle vluchten en bestemmingen 25 Korting 25 korting op een vliegticket, gebruik de code; 25voordeel en ontvang euro;25 korting op..
Read more

Korting reizen na studenten ov


korting reizen na studenten ov

ingaan. Met alle bussen én treinen van Arriva voor 45 per maand 1 jaar geldig, binnen 3 maanden na het stopzetten van je Studentenreisproduct. Dit moet minstens 14 dagen in de toekomst zijn.

Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Eindigt je recht op gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Zij bieden iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een OV-fiets. Daarmee doet de NS aan klantbinding. Je ontvangt maandelijks een rekening voor de gemaakte kosten waarop de 20 korting verwerkt. Of ligt je stageadres wel heel ver van het station?

Offer for graduates Studentskorting reizen na studenten ov

Korting dell studenten
Postcode loterij kortingsbon legoland

Dat betekent dat je bijna alle vormen van OV kunt inzetten op je reis naar huis of naar je opleiding. Goedkoop met de bus van Arriva voor slechts 20 per maand. Heb je een vouwfiets? Samen met je vrienden je nieuwe studentenstad verkennen? Neem contact op via WhatsApp: (alleen tijdens kantooruren beschikbaar) maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen.

korting reizen na studenten ov

Vente exclusive kortingscodes
Meereiskorting studenten ov
Topdrogist nl kortingscode
Korting ov studenten vakantie


Sitemap