Top news

Korting op bepaalde producten (bijv. . Waarom een leerkracht organizer? Wat vind ik ervan? In plaats van een coupon uit de krant te knippen en dan naar de winkel te gaan, ga je naar en gebruik je..
Read more
Jouw beoordeling: Dagje uit in de stad: 2018 Alle dagjes uit op 1 site. Jaarlijks word Walibi Holland door zon 900.000 bezoekers bezocht, ze hebben de titel; snelste achtbaan in de Benelux. Wij van verzamelen echter de..
Read more

Korting reizen na studenten ov


korting reizen na studenten ov

ingaan. Met alle bussen én treinen van Arriva voor 45 per maand 1 jaar geldig, binnen 3 maanden na het stopzetten van je Studentenreisproduct. Dit moet minstens 14 dagen in de toekomst zijn.

Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Eindigt je recht op gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Zij bieden iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een OV-fiets. Daarmee doet de NS aan klantbinding. Je ontvangt maandelijks een rekening voor de gemaakte kosten waarop de 20 korting verwerkt. Of ligt je stageadres wel heel ver van het station?

Offer for graduates Studentskorting reizen na studenten ov

Korting dell studenten
Postcode loterij kortingsbon legoland

Dat betekent dat je bijna alle vormen van OV kunt inzetten op je reis naar huis of naar je opleiding. Goedkoop met de bus van Arriva voor slechts 20 per maand. Heb je een vouwfiets? Samen met je vrienden je nieuwe studentenstad verkennen? Neem contact op via WhatsApp: (alleen tijdens kantooruren beschikbaar) maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen.

korting reizen na studenten ov

Vente exclusive kortingscodes
Meereiskorting studenten ov
Topdrogist nl kortingscode
Korting ov studenten vakantie


Sitemap