Top news

Om al deze redenen heeft het bestuur besloten deze les aan het einde van dit seizoen op te heffen, zie ook deze brief. Alle kinderen van 7 tot 13 jaar zijn welkom. Mei 2011 Alexandra, Myrthe, Rachida..
Read more
De printers zelf zijn goed betaalbaar, maar de prijs van het speciale fotopapier en de inkt jagen de totale kosten de hoogte. DIT KAN toch niet! Ervaringen van gebruikers van online fotoservices. Alleen het bestellen liep mis...
Read more

Korting ns treinkaartjes


korting ns treinkaartjes

Tijdelijk bestelt u een NS Dal Dagkaart voor 19 bij ActieVanDeDag voor de reisperiode t/m 30 september 2018. De OV dagkaart van kruidvat is geldig in alle treinen, bussen, trams en metros.

NS Dagkaart acties Goedkope treinkaartjeskorting ns treinkaartjes

De actie loopt t/m maar wees er wel snel bij want de kaartjes van Kruidvat zijn altijd zeer populair! Deze is te gebruiken van 10 maart t/m en is te gebruiken van maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur en zaterdag of zondag de hele dag. Een CJP-pas is er voor iedereen tot 30 jaar. Deze eenpersoons NS dagkaart is te koop vanaf 2 januari tot en met Je kunt er mee reizen van 6 januari tot en met 16 maart. Beheer uw abonnement in 1 handig vingino ondergoed 70 korting overzicht met Mijn. NS dagkaart en een dagretour. Het betreft NS dal vrij dagkaarten en zijn dus niet geldig in de spitsuren alleen bij RET en HTM kan er ook in de avondspits mee worden gereisd. Deze NS dagkaartactie is te gebruiken bij alle binnenlandse treinvervoerders. Er loopt weer een NS dagkaart (stempel- en chipkaart ineen) actie bij Blokker. Deze hema treinkaartjes zijn vanaf t/m te koop in alle hema winkels behalve in de hema winkeltjes op het station.


Sitemap