Top news

Categorien, winkels op alfabet, gratis nieuwsbrief, meld je hier direct aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties direct in je mailbox! Maak gebruik van deze kortingscode door op de..
Read more
Kleur: Antraciet/Grijs Permanente ventilatie in de nok van de voortent, de linker zijwand is voorzien van een ventilatieraam. Zo niet, kies je voor Ik heb nog geen account. Geldig t/m september 2018, stel je eigen laptop samen..
Read more

Trein 40 korting meereizen


trein 40 korting meereizen

bijvoorbeeld om 15:59 uur inchecht, kunt u met korting reizen totdat u moet uitchecken. In het weekend en op zon- en feestdagen zijn er geen tijdsbeperkingen. Hoe je dit precies regelt op de 20 euro korting wijnvoordeel OV-chipkaart, kun je hier vinden. Dal Voordeel is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Syntus, Breng en Connexxion (alleen bij treinreizen). Hoe kan ze toch die korting krijgen? Handig is dat de 40 korting niet alleen voor jezelf geldt, maar ook voor maximaal drie reizigers die met je meereizen. Het moment van inchecken bepaalt namelijk of je wel of geen korting krijgt. Natuurlijk is dit gewoon mogelijk met de Ov-chipkaart, maar dan dienen wel de onderstaande stappen worden gevolgd.trein 40 korting meereizen

The Samenreiskorting combined travel discount is only available at.
Ik heb een los kaartje proberen te kopen met 40 korting, maar je kan die nergens in de kaartautomaat met 40 korting kopen.

Trein 40 korting meereizen
trein 40 korting meereizen

Kortingscode parkeren eindhoven airport p8, Korting maritiem museum rotterdam, Schaap citroen kortingsbon,

Dan kun je die in de spits bij NS afmaken. Als u dus om 8:54 uur incheckt, betaalt u het volle tarief. Reist u dus met iemand mee die 3 mensen met korting mee mag nemen? Doordeweeks, van maandag t/m vrijdag, kan de Samenreiskorting alleen buiten de spits gebruikt worden. Deze informatie is als service opgesteld door. Icon, beste antwoord door Jurgen 17 december 2014, 17:37, dat kan sinds 9 juli alleen nog als je medereiziger in bezit is van een OV-chipkaart. Laad dan het meereis reisproduct op, zodat u van de korting gebruik kunt maken. Icon, beste antwoord door Tochjo 7 augustus 2017, 10:14, de persoon die met Samenreiskorting wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme) OV-chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden. Concreet betekent dit dat je niet met korting kunt inchecken tussen 6:30 kortingscode alleen inkt.nl en 8:55 uur en tussen 16:00 en 18:25 uur.trein 40 korting meereizen

Heb je een NS-abonnement? Dan mag je maximaal drie reizigers meenemen met 40 korting.


Sitemap